Reklama

Reklama

Gannibal


Sľub (E07)

(epizóda)
  • Česko Slib (viac)
Horor / Dráma / Mysteriózny / Thriller
Japonsko, 2023, 1 h 10 min

Réžia:

Šinzó Katajama

Scenár:

Takamasa Óe

Hrajú:

Júja Jagira

VOD (1)

Obsahy(1)

Daigo sa prebudí a zistí, že je v dome Gotovcov celý od krvi. Povie rodine, že všetko vie, a pokúsi sa uzavrieť dohodu, ak prepustia deti. Objaví sa však policajný šéf a prikáže Daigovi, aby sa od rodiny Goto držal ďalej. Na stanici náčelník informuje Daiga, že udalosti v dedine Kuge už vyšetruje špeciálny vyšetrovací tím. Napriek náčelníkovmu príkazu, aby sa stiahol, Daigo začne so záchranou detí. (Disney+)

(viac)

Recenzie (2)

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dohoda z minulusti, která nejen ovlivňuje spoustu věcí v přítomnosti, ale taky i dost lidí. To bylo milé a nečekané překvapení v ději. Navíc to končí dost napínavě na každé z linií. Potitulka dostatečně nechutná... ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mam pocit že ze polícia je prvá ktorej nezáleží na vyriešení prípadu. Mame tu nejakých špecialistov ktorí sa prípadu akože celý čas venujú ale nikto sa nezaťažoval informovať prideleného Daiga, ktorý je zjavne čomusi na stope. Podozrenia sa nepreskumaju, všetko sa odďaľuje akoby v tom šli tiež. Celý príbeh je teda založený na nečinnosti polície. Ak by mali aspoň iniciatívu na úrovni 2 tak by príbeh skončil možno v druhej časti. Keď som pozeral koľko času ostáva do konca tak si vravím ze toto bude cliffhanger na druhú sezónu , alebo čo. ()

Reklama

Reklama