Reklama

Reklama

Gannibal


Uhoľ pohľadu (E04)

(epizóda)
  • Česko Přímá viditelnost (viac)
Horor / Dráma / Mysteriózny / Thriller
Japonsko, 2023, 53 min

Réžia:

Šinzó Katajama

Scenár:

Takamasa Óe

Hrajú:

Júja Jagira

VOD (1)

Obsahy(1)

Karinove pozostatky sa nájdu v horách. Dochádza k priznaniu, ktoré však ďalej zahmlieva pravdu. Náčelník stanice povie Daigovi, aby už viac nevyzvedal. Daigo a Yuki sú rozpoltení, či majú zostať v dedine kvôli Mashiro. Prejde však niekoľko mesiacov, keď je v dedine pokoj. Môže to vydržať? (Disney+)

Recenzie (3)

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl je přesně v polovině a je přesně to, co se od něj očekává: na první pohled se v něm nic nestane, ale vzadu v druhé vrstvě cítíte, že to není až tak. Uplynula nějaká doba a všichni jsou na spokojení, ve vesnici je klid, nikdo neumřel a Daigo je nejen polda, ale taky hodinový manžel pro osamocené stařenky. Všechno je fajn, tak moc fajn...stačí jenom jet podle pravidel místních a na nic se neptat. Jenom ten konec to trochu víc rozbije, že?  :) ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Štvrtá časť začína tým, že podozriví vchádzajú na miesto činu medzi čísla dôkazov bez toho aby ich ktokoľvek z polície zastavil 🤷 to fakt nikto kompetentný zatiaľ nezohnal príkaz na domovú prehliadku? Ak doteraz niekto prestal podozrievať zvyšok dediny tak po tejto časti už zistí že miestni, plus starosta, maju za ušami viac než len odvrátený zrak. Spehujete nás, haha? ... čakal by som ze si manželia spy teóriu odskúšaju a budu sa snažiť najst vysielač. momentálne mám pocit že sme vo Wicker man dedine a už teraz to vyzerá ze nás burning man bude práve čmuchal s make-upom. Prečo sú v dedine hlavne starí a kanibali len mladí? Akoby šlo o symbiózu a spoločenský konsenzus.. ()

Reklama

Reklama