Reklama

Reklama

5000 Blankets

Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo sa manžel Cyndi Saundersovej (Anna Camp) Bobby (Rob Mayes) psychicky zrúti a zmizne, ona a jej malý syn Phillip (Carson Minniear) ho hľadajú v uliciach, inšpirujúc mesto a podnecujú hnutie súcitu s ľuďmi v núdzi. Natočené podľa skutočnej udalosti. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Hm, skutočný príbeh o tom, ako založili neziskovú organizáciu vo Fort Worthe v Texase, aby zbierali prikrývky pre bezdomovcov. Za 4 roky ich vyzbierali 20 000. Len rozmýšľam, na čo by mi bola v takom letnom Texase s teplotou aj cez 40 stupňov deka. Už len v januári dúfať, že bude mrznúť, inak by som bol za hlupáka. Inak film s depresívnou témou, začína milo, ale prechádza do drámy. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Čo ja viem? Na jednu stranu to pôsobí ako inšpiratívny a motivačný filmy, ale ja si nemôžem pomôcť, no na bezdomovcov mám proste svoj názor (veľmi negatívny). Je pekné, že Phillip vytvoril s mamou takúto peknú iniciatívu, no mnoho bezdomovcov je skutočne nevďačných a presne ako bolo vo filme ukázané, tak pomocnú ruku často opľujú, lebo "nestojím o ľútosť" a "neviete, aké to je, tak sa netvárte, že vám na mne záleží" (mimochodom, typické argumenty). Ale inak sfilmované to bolo pekne, len po obsahovej stránke to nebol zrovna môj šálok kávy. Aj tak si myslím, že drvivá väčšina bezdomovcov by sa vedela postaviť na vlastné nohy (keby chceli)... ()

Reklama

Reklama

Reklama