Reklama

Reklama

Zataženo, místy Vánoce

(TV film)
  • USA Cloudy with a Chance of Christmas
Trailer

Obsahy(1)

Blíží se Vánoce a Bridget, která pracuje jako rosnička v nočních zprávách, čeká první živý přenos v ranním bloku. Všichni netrpělivě čekají nejen na sněhové zpravodajství, ale i na to, jak dopadne spolupráce s jejím dlouholetým rivalem. Nikdo by nevěřil, že mezi nimi přitom přeskočí jiskra... (TV Prima)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

mia.com 

všetky recenzie používateľa

Klasicka vanocni tv oddechovka, ktera nema nic noveho. Ale je tu krasna atmosfera vanocniho mestecka a postavy celkem v poho, nikdo mi nevadil. Takze klasicky prumer. ()

Reklama

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc mě na celém filmu bavily kulisy. Děj mě vůbec nedokázal zaujmout, ne, že bych se nudila, ale spíš jsem to místy úplně ignorovala. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Vianočná výzva 2022 - 46. film - "Cloudy With A Chance Of Christmas" je pre mňa asi tohtoročným (zatiaľ) najnudnejším vianočným filmom, aký som videl. Neskutočne nudný príbeh, nezaujímavá romanca, postavy, ktoré to nevedia vôbec predať a zaujať ma, mohol by som pokračovať. Neviem aká bola celková pointa tohto filmu okrem toho, aby som ostal na konci nejako otrávený a znudený. Nebavilo ma to sledovať, dokonca som ku koncu vypol mozog a začal sa venovať niečomu inému. Jo... to je presne to, čo chcete svojim filmom dosiahnuť, že? Možno mi tam preto nejaké momentky mohli uniknúť ale ja som v tomto nevedel nájsť jediný dôvod, prečo áno. Čo ma v tom vedelo držať? Popravde, nič. Takže berte to tak. Možno si to užijete viac, mňa ten film nevedel za celú dobu zaháknuť ničím. Hodnotenie: D+ ()

Galéria (42)

Reklama

Reklama