Reklama

Reklama

Matka

(seriál)
všetky plagáty
Poľsko, 2022, 5 h 59 min (Minutáž: 44–45 min)

Kamera:

Bartosz Bieniek

Hrajú:

Olga Bołądź, Marcin Kowalczyk, Łukasz Simlat, Borys Bartłomiejczyk, Paulina Krzyżańska, Amelia Żuchowska, Adrianna Chlebicka, Mateusz Janicki, Małgorzata Pieczyńska, Roman Frankl (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Agnieszka (Olga Bołądź) je novinářka, která se snaží vyrovnat se sebevraždou svého 12letého syna. Když pár let po tragédii dostane Agnieszčin manžel Jacek (Łukasz Simlat) práci v Nizozemsku, zdá se, že je ideální čas se přestěhovat a začít nový život. Brání jí v tom Rafal (Marcin Kowalczyk), který byl před mnoha lety předmětem jedné z Agnieszčiných zpráv a nyní si odpykává trest za vraždu. Rafal žádá Agnieszku o pomoc při řešení kriminální záhady. Aniž by si byla vědoma šokující pravdy, kterou zjistí, znovu se zaplete do zdánlivě uzavřeného případu. Ukáže se, že vražda, ze které byl Rafal obviněn, souvisí se smrtí jejího syna. Místo toho, aby Agnieszka opustila zemi, začne posedle hledat mučitele, kteří jsou blíž, než si myslí. (FunDinDung)

(viac)

Recenzie (1)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Celkom slušná psychologická krimi záležitosť s parádnými hereckými výkonmi. Dokonca sa v nej riešia i vzťahy, takže je to kombinácia, ktorú ja mám, ked je pohromade, najradšej. Príbeh je tiež výborný, avšak mám už podobných vecí napozeraných veľa a tak som si všimol pomerne ľahko indície, ktoré napovedali, k akému asi záveru sa dopracujem.  Matka má niekoľko chybičiek krásy. Ako napríklad, že chlapík ma v base dámsku návštevu bez dozoru, alebo útek zo súdu...  Ale to sa s vypnutím mozgu dá úplne v pohode prepáčiť. Postavy sú príjemné, nikto ma absolútne nesral a celú seriu som si užíval. Posledná epizoda mi prišla akoby narýchlo zbúchaná, ale s prižmúrením oka tie štyri dám. ()

Reklama

Reklama