Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Svět sužují zlí duchové, a trojice mladých se proto pustí do vyšetřování paranormálních jevů. V sázku přitom musí dát i to málo, co mají, aby odhalili ďábelské spiknutí. (Netflix)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (4)

Lockwood a spol. (2023) 

Zaujal ma napad s duchmi a akymisi "partickami so schopnostami", ktore ich "likviduju". Vidiac detsky posobiacich hercov, pomyslel som si, nuz napriklad i take fantasy ako Shadow and Bone (seriál) (2021) ich malo peknych par a nebolo to uplne marne. Dam tomu sancu. Zial uz v druhej epizode ma afektovane tinejdzerske dotahovacky iritovali do tej miery, ze ma v dalsom zaujimal len pribeh a snad nejaka hlavna mystery linia. Dopozerat 4. epizodu bol nadludsky vykon, kvoli mnozstvam hluposti. Odporucam jednozcne mladuckym divackam a divakom, ti sa zrejme pobavia. Tych starsich varujem, aby si navodili aspon stav "povznesenej" nalady, inak riskuju minimalne premrhany cas. Hlupunke. A zial, nevyvazi to ani celkom podarene CGI. 30% ()

Tohle budeme my (2023) (E01) 

Ak ste mlada divacka, ci divak (tak max. do 23r. :D ), rozhodne odporucam a neberte ohlad na moje hodnotenie. Ja cielovka zrejme nie som, a tak som sa nebavil ani na radoby vtipnych hlaskach, ci strojenej dospelosti tinejdzerov voci sebe navzajom. Zaujalo ma ale celkom podarene zobrazenie stop duchov a zrejme v dalsom dieli vysvetlia i cosi o "udalosti", co mali podla mna urobit uz v tejto prvej casti. Naivny cajik s nadanym "kacatkom", ktoremu sa sprvu nedostalo pochopenia. ()

Nech mě být (2023) (E02) 

Uz z uvodu je opat neskutocne afektovana tinejdzerska dotahovacka sposobujuca bolehlav. Jediny dovod, preco to neutnem hned teraz je pociatok detektivnej linie, takze asi jedna epizoda? 30% ()

Výkopy na dobrou noc (2023) (E04) 

"Are you OK?!" "Ye..!" Klise z najvacsich, ktore uz dekady vypoveda o nedospelosti postav vo filmoch vzacsa deciek, kociek, ci chlapov s privysokym egom. Zial, je toho taky pretlak, az je to otravne. Predstavte si, ako by sa pribehy filmov vyvijali, keby doticni priznali, ze nie su OK a preco. :) Scenar by sa "mierne" upravil a obcas zrejme i postoj okolia voci tejto / tomuto "luzrovi", ktora NIE JE OK!!! :D Kolegynka vam skuci za chrbtom a vy nic, ani sa len neotocite a spoliehate na jej pomoc..wtf? Typkyna si prakticky skoro podreze zily, ale zakryje ruku..."I'm OK". heh Proste pre deti, no..skoda, pribeh mal spociatku slusny potencial, ale permanentne to pre mna pochovavaju hluposti. ()

Reklama

Reklama