Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Novinárke Magdalene Sodomkovej (Lucie Štěpánková) napíše z indonézskeho väzenia Tomáš Toman (Jan Nedbal). Bol zadržaný na úteku pred českou spravodlivosťou a tvrdí, že zločin, za ktorý bol odsúdený na dvanásť a pol roka väzenia, nespáchal. Do väzenia ho vraj poslal sporný posudok súdneho znalca prezývaného Matematik zločinu (Jiří Bartoška). Je možné, že by sa expert tentoraz prepočítal? Sodomková sa do Tomanovho prípadu ponára a postupne zisťuje, že na ňom veľa vecí nesedí. Môže ale veriť Tomanovej verzii udalostí? (Voyo)

(viac)

Diskusia

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnotenie, recenzie)

No, jak jsem si všimla, vesměs komentáře zavánějí tím, že komentující ani nechápou, že se jedná o zobrazení skutečné události, takže ony "pitvané emoce a vztahy" tam zkrátka patří, protože se to tak nejspíš odehrálo. V takových případech autoři nemají tvůrčí volnost a eskalovat napětí do nekonečna, když mají před sebou daná fakta, kterých se prostě musí držet. 

neyto

neyto (hodnotenie, recenzie)

Tak na tohle se těším. Režie Bebjak a vypadá to, že to bude na námět seriálu: Matematika zločinu - Podcastový krimi seriál 2020 (matematikazlocinu.cz)

Súvisiace novinky

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (viac)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama