Reklama

Reklama

Dievčatko Riley sa vracia opäť na plátna, teraz už ako teenegerka konfrontovaná s veľkými zmenami vo svojom mladom živote, s rodičmi sa sťahuje do nového mesta a prostredia, musí si nájsť nové kamarátky, vybojovať svoje miesto v triede, v kolektíve. V hlave nastáva poplach a panika v riadiacom centre a snaha opäť nájsť rovnováhu a spoluprácu s novými návštevníkmi, ktorí sa nám nasťahovali do Rileynej hlavy. Puberta sa môže naplno rozbehnúť. Ešte, že je tu jej obľúbený hokej. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (5)

Trailer 6

Recenzie (14)

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Takmer vždy sú dvojky a pokračovania slabšie, tú to ale neplatí úspešne to nadviazalo na silnú jednotku a v niektorých momentov ju aj prekonalo. Anímácia super aj zápletka nové émocie vtipné. Fakt nie je čo vytknúť a mladšia sestra má na to vytiahla ešte cez cinemax akciu "rodinná nedeľa", bola ozaj rodinná. Plná kinosalá veľkých aj malých divákov ktorí boli tiež spokojní. Trošku som sa obával od disneyho nejakej propagandy ale chvalabohu ešte tam nie sme a nedovolili si okrem inej rasy hlavnej trenérky nič. Hokej moc nemusím no tu sa na ženské amatérske mužstvo pozeralo dobre. Zrejme animák tohto roku. 5* ()

Kronis 

všetky recenzie používateľa

V hlave 1, je jeden z mojich najobľúbenejších pixar filmov, preto som mal celkom veľké očakávania od pokračovania a našťastie nesklamali. Príbeh je krásne priamočary a nedá sa v ňom stratiť, postavy sú pekne napísané, hudba skvelo dokresľuje atmosféru a určite v neposlednom rade, musím pochváliť neskutočný vizuál, na ten bola fakt radosť pozerať. Celkovo veľmi podarená rozprávka a môžem iba odporučiť nie len mladému, ale kľudne aj staršiemu publiku. 9/10 ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Za mňa nie až tak dobré ako prvý diel, ale v rámci Pixaru najsilnejšia vec od Coco. Ten príbeh má úprimné kúzlo skryté v detailoch a v tom ako netlačí na pílu a ajtak zasiahne cieľ. Občas síce trochu prvoplánovo, no stačí mi to. Hlavná postava prechádza pubertou a nové emócie sú k tomu ideálne prispôsobené aby sa divák smial. Animácia tradične skvelá, v pár momentoch obvzláštnená o svieže prvky napríklad 2D a po celý čas krásne farebná. Len už to po druhý krát nerezonuje rovnako dokonale ako pred deviatimi rokmi keď som hovoril že som svedkom najlepšieho animáku dekády. ()

leila22 

všetky recenzie používateľa

Či už pôjdete s deťmi, bez detí alebo ako skupinka dospelých, je to úplne jedno. Pixarovka V hlave 2 má opäť čo ponúknuť úplne každému. A hoci sú pri pokračovaniach isté obavy vždy na mieste, v prípade tohto príbehu naozaj nemusíme veriť skeptickým myšlienkam vo vašej hlave. Z našej hlavnej hrdinky Riley sa medzičasom stala teenegerka a jej spektrum emócií sa podstatne rozšírilo, pretožeee...dorazila PUBERTA. A tá vie byť divoká. Emočný rollercoaster začína 3-2-1. Na scénu prichádzajú nové pocity ako Úzkosť, ktorá spočiatku novú situáciu s prehľadom ovládne. Nuda prekvapivo prinesie mnoho zábavných momentov a mojím favoritom sa stala Trápnosť, ktorá napriek tomu, že sa iba neustále cíti zahanbene a v tichosti prežíva svoje rozpaky, obnažuje sa nám v tak roztomilom prevedení, že si nás okamžite získava a pocity blízkosti sú namieste. Pokračovanie V hlave je skvelo fungujúcim kokteilom dobrodružstva, humoru a pestrej animácie, ktorá určite poteší aj menších divákov. Pre tých väčších má pripravené hodnotné lekcie. Veľké plus filmu tkvie aj v tom, ako sa ani v jednom ohľade nesnaží tlačiť na pílu. Navyše do deja zakomponováva aj rôzne typy animácií, ktorých prvky prinášajú to správne osvieženie a dokonca sú nositeľmi jedných z najvtipnejších scén. Táto kino novinka o formovaní identity a zachovania si toho vlastného, aj na úkor posmechu a nezapáčenia sa všetkým, prináša na plátna kín ďaleko viac ako len hravosť a pobavenie. Pretože pracovať s emóciami sa učíme celý život a občas si v tom (hádam nielen ja) pripadám ako úplný nováčik. ()

departed 

všetky recenzie používateľa

Ani lepší, ani horší, vyloženě stejně dobrý jako jednička. Vylepšili jak na emocích, animacích, netlačilo se nikde na pilu, humor fungoval. Opravdu stejně dobrý pokračování výborného prvního dílu. Jde vidět, že to nechtěli rejžovat hnedka, ale dali si velkou pauzu a proto asi tak kvalitní výsledek nakonec. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (1)

  • Originálne hlasy Strachu a Znechutenia - Bill Hader a Mindy Kaling boli nahradené hlasmi hercov Tony Hale a Liza Lapira. Podľa správ, obaja Hader a Kaling sa rozhodli nenavrátiť k pokračovaniu z dôvodu neuspokojivej platovej kompenzácie za prepožičanie ich hlasov ku kľúčovým charakterom filmu. (drake31)

Súvisiace novinky

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (viac)

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (viac)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (viac)

Disney oznamuje pokračování a premiéry svých hitů

Disney oznamuje pokračování a premiéry svých hitů

08.02.2024

Při příležitosti chlubení se tím, jak olbřímí mělo studio Disney tržby za první část roku 2024, se CEO myšáckého molochu Bob Iger vytasil s několika překvapujícími oznámeními. Hlavouni u Disney totiž… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené