Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Žiačka 2. ročníka Meara (Miranda Scarlett Schneider) sníva o jarných prázdninách plných zábavy, aké si jej rodina nemôže dovoliť. Napriek lepšiemu úsudku jej mamy Megan (Jackie Sandler) a len s pár mincami vo vreckách sa jej otec Larry (Rob Schneider) rozhodne vziať ju na jarné prázdniny a splniť jej priania. Po sérii nešťastných a bláznivých dobrodružstiev sa zdá, že ich výlet ešte môže byť zachránený po tom, keď stretnú dvojicu známych travel blogerov. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Schneider nasáčkoval do filmu doslova celú rodinu, seba, ženu, deti manželské i nemanželské, s jeho menom i už s iným menom. A z toho chcel samozrejme urobiť rodinnú pohodovú komédiu, čo sa čiastočne aj darí. Len niekedy to nie je až také komediálne a ženská prdiaca v posteli je už skutočne asi za hranou toho, čo si predstavujem pod pojmom rodinná pohoda či aróma zblíženia. Schneiderova typická poplašenosť a vždy prítomná veselá hudba z toho robí aspoň priemernú komédiu či skôr milú záležitosť. ()

Zaujímavosti (2)

  • Natáčalo sa v Arizone v júli 2021. (Arsenal83)
  • Vo filme sa objaví celá rodina Roba Schneidera. Okrem toho, že Miranda Scarlett Schneider nielen hrá, ale aj je jeho dcérou, vo filme sa objaví aj jeho manželka Patricia Maya Schneider, ktorá hrá Jeanine, vrátničku rezortu a na filme sa podieľala aj ako scenáristka a producentka. Jeho najmladšia dcéra Madeline Robbie Schneider je dievčatko, ktoré žiada, aby jej v záverečnej scéne podpísali knihu. Robova najstaršia dcéra, speváčka Elle King (rodným menom Tanner Schneider), vystupuje ako farmárka so svojím snúbencom Danom Tookerom. Elle do filmu prispela aj piesňou „Told You So“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama