Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bobbyho Maxwella propustili pro přílišnou brutalitu z armády. Založí teroristickou skupinu a vnikne do skladu munice, kde ukradne spoustu zbraní. Při tom těžce zraní policistu, který chtěl krádeži zabránit. Do nemocnice za zraněným policistou přijde i Harry Callahan. Právě byl přeložen z oddělení vražd na osobní oddělení. Umírající je jeho přítel, takže případ bere Harry osobně. Navíc je překvapen, že dostává nového parťáka, novopečenou inspektorku Kate Moorovou. Harry je přesvědčen, že u policie nemají ženy co dělat, a dá to inspektorce jasně najevo. Teroristická skupina Bobbyho Maxwella o sobě dává opět vědět. Na policii vybuchne bomba a Bobby hrozí dalšími, pokud nedostane peníze. Harry a Kate Moorová se ho snaží zlikvidovat a dostanou se tak až do pevnosti Alcatraz, kde začíná boj na život a na smrt... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tretie pokračovanie o inšpektorovi Callahanovi je najslabšie z tých troch, ale aj tak stále ma dosť slušnú úroveň. C.Eastwood aj po tretíkrát je veľmi presvedčivý, nič nestratil zo svojej charizmy, tá sa dala krájať, taká bola hustá. Bolo tu aj veľa hlášok a Clint aj v tomto ohľade bodoval a v niekoľkých scenách som sa poriadne nasmial. A keď Callahan dostal partačku, už len to bolo úsmevné. Hudba bola strašná, tie tóny mi pripadali ako z Marsu, nech sa nikto nehnevá. Len tej akcie tu mohlo byť aj oveľa viacej, ale aj tak spokojnosť. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Tretej z rozprávok o spravodlivom, nepodplatiteľnom a drsnom Harry Callaghanovi už napriek kratšej stopáži došiel dych. Clint je naďalej presvedčivý (asi tej svojej postave verí). Postava jeho partnerky však ťahala príbeh do tragikomickej polohy. Pretože nie som starosta, nemôžem dať tvorcom filmu ďakovný list, ani ich hodiť domov vrtuľníkom. Musím ostať u obligátnych, a trochu nezaslúžených, troch hviezdičiek. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Treti diel o drsnom policajtovi Harry Callahanovi je opat slabsi ako predchadzajuce dva diely. Scenar je slaby a predvidatelny, reziserskej stolicky sa zmocnil zas novy reziser, tentokrat James Fargo, ktory nema reziserske schopnosti Dona Siegla a Ted Posta. K tomu vsetkemu Callahan uz nie je sam, ale dostal partaka, teda vlastne partacku Tyne Daly. A este jedna zmena tu je, pokial jednicka a dvojka boli kriminalky/detektivky, Nasilnik je cistokrvny akcnak. S nahanackou po strechach a finalnou prestrelkou, k akcnemu nadychu filmu pomaha aj dost drsna autonahanacka. Drsny Harry uz taktiez nehlaskuje tak, ako mal v dobrom zvyku v jednicke, pripadne dvojke. To vsak vyvazuje zaverecna scena. Napriek vsetkym nedostatkom stale kvalitna nadpriemerna podivana : 86 % ()

Rocky62 

všetky recenzie používateľa

Úroveň kvality, kterou vlastnil předchozí díl, v tomhle filmu bohužel prudce klesla, co se týče děje tak nic překvapivého, a hudba? to snad i moravanka co poslouchá moje babička dodává vážnější atmosféru, než jaká hraje ve scéně kdy Harry pronásleduje toho chlápka s kufříkem, kolegyně Harryho ... proč? dovolil bych si tvrdit, že by film mnohem více zaujal bez ní, naštěstí to měla brzy za sebou, chtěl jsem ohodnotit 2* ale přihazuji jednu navíc za pár vcelku vtipných hlášek. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Magnum force mi prislo lehce vymekly ale Nasilnik je pecka kona se opet navrat stareho dobreho Harryho ktery se z nicim nemaze nedela si nic z nadrizenych a zakony prosazuje po svym a ted je plne odhodlan zlikvidovat gang toho psychopatickyho blondacka kterej sice se svymy lidmi hlasa neco o osvoboditelstvi a lidovem hnuti ale jde mu stejne jenom o prachy a zabijeni lidi asi nejtvrdsi dil z cele serie a taky muj nejoblibenejsi ma to svih akci a konec je stejne bezvychodnej a zoufalej jako atmosfera celyho filmu jo Harry ma holt smulu na svy partaky... ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (14)

  • Snímek byl inspirován činy skupiny teroristů ze Symbionese Liberation Army, která vešla ve známost únosem vnučky tiskového magnáta Williama Randolpha Hearsta. (ClintEastwood)
  • Natáčení probíhalo v San Francisku v Kalifornii. (reich)
  • James Fargo měl původně u snímku pracovat jako asistent režie, ale Eastwood, kterému se líbil jeho přístup, se rozhodl prosadit ho jako režiséra. (ClintEastwood)

Reklama

Reklama