Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Karl potká krásnou Nini z Vídně, je přesvědčen, že je to ta pravá. Ale náhodou ztratí její číslo. Ví jen, že jeho vysněná každý rok slaví narozeniny ve tři odpoledne v proslulé kavárně Sacher. Narychlo odjede z Berlína do Vídně, aby každý den čekal u Sachera na svou lásku. Ve Vídni pozná mnoho nových přátel, včetně vášnivé cukrářky Miriam. S ní objevuje Vídeň, zatímco hledá pravou lásku. (Prime Video)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Jedna z TOP romantických komédií aké som za posledné 3 roky videl! Áno, je to klasická rom-com schéma, aj toho klišé a predvídateľnosti sa tu nájde toho dosť, ale napriek tomu si nemôžem pomôcť a celé sa mi to veľmi pozdávalo. Originálna zápletka, úžasná atmosféra viedenskej kaviarne Sacher, charizmatické postavy, a skutočne príjemný spád. Karlova posadnutosť pri hľadaní jeho stranenej "spriaznenej duše" a náhodné stretnutie so sympatickou Miriam príjemne vyplnilo celý dej filmu. K tomu vydarené dialógy s jemným dôvtipom, sem-tam nejaká odbočka, postupné precitnutie a uvedomenie si, kto je tou skutočnou spriaznenou dušou... U mňa za 5*! Nemecká produkcia posledných rokov sa mi páči stále viac a viac (a ich komédie sa mi už páčia oveľa viac ako francúzske, ktoré boli predtým proste Top na európskom trhu) ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Karel hleda Ninocku. Budete prijemne preslazeni jak po snezeni sachrova dortu v Cafe Sacher. Fanousky multikulturalismu potesi Michaela Saba z Etiopie, ktera typem pripomina nasi Adelu Gondikovou. Zaverecna scena potvrzuje pravidlo hlavne v romcomech, ze prilis mnoho slov, zabiji eroticke jiskreni. Mimochodem sachruv dort ve Vidni primo v kavarne, kde byl vynalezen vas vyjde na 500 korun, ale pak o tom muzete vypravet. ()

Reklama

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené