Reklama

Reklama

Ženské zbraně

(seriál)
  • USA 'Til Jail Do Us Part (viac)
Trailer

VOD (1)

Epizódy(8)

Rozverná černá komedie o čtyřech ženách, které jsou po zatčení svých manželů, členů stejné nebezpečné zločinecké organizace, ponechány napospas osudu. Angela, Viri, Esme a Sofia, zvyklé na život v přepychu a luxusu, musí spolupracovat, aby daly svým rodinám novou naději a znovu získaly ztracené hodnoty včetně přátelství a lásky. (HBO Max)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

fiLLthe3DD

všetky recenzie používateľa

Další projekt od Telemunda s drogovou tématikou a s hereckou účastí Kate del Castillo - tentokráte však nikoli v telenovelovém formátu o délce 50-70 epizod na jednu sezónu (!!!), ale v provedení „normálního" komediálního seriálu s prvky dramatu, které bych přirovnal k podprůměrnému A jak to bylo dál... Seriál Armas de Mujer neoplývá dvakrát moc vtipnými dialogy, ani přespříliš sympatickými postavami, přesto jej však jako nenáročnou oddechovku vřele doporučuji, někomu stylem „humoru" tahle podívaná třeba sednemísty je to zcela zjevná parodie na jihoamerické telenovely (potažmo narconovely), což ale oceňuji :) Prozatím ponechám bez hodnocení. ()

Reklama

anicca 

všetky recenzie používateľa

A za mňa áno, áno a ešte raz áno. Typické latino divy pri ktorých vďaka plastickým operáciám neviete či sú vnučka, dcéra alebo matka sa zapletú do zločinov potom, čo sú ich partneri zavretí za mreže. Veľa humoru, vtipu, naivných situácií, dej má spád a nevadí ani nálož klišé. Perfektná Sylvia Saenz ktorá hrá najhlúpejšiu a najnaivnejšiu členku partie a ktorú som predtým nikde nevidela podľa mňa hviezdi. Smelo si môžu pozrieť dámy, nuda nebude a chlapi to môžu zobrať ako oddýchovú jednohubku. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v Miami na Floridě (USA). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama