Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snehové vločky, trblietavé svetielka a vôňa Vianoc zaplavia Vianočné trhy, keď Mariann zrazu objaví neuveriteľné tajomstvo: plyšový medvedík na poličke stánku práve pohol hlavou! Mariann hneď padol do oka, a tak niet lepšieho vianočného želania, ako toto živé plyšové zvieratko. Teddy má však iné plány, sníva totiž o bohatom majiteľovi, ktorý ho bude rozmaznávať. Keď však Teddyho odvedú do starej drevárne, jeho nový najlepší priateľ, ježko Bolla, mu pomôže uvedomiť si, na čom v živote skutočne záleží. (Continental film)

(viac)

Videá (4)

Trailer 5

Recenzie (6)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Na dnešné rodinné kino premietanie Teddyho Vianoce si naše deti vzali so sebou samozrejme plyšového medvedíka, ktorý sa tiež volá Teddy🙂. Kinosála bola komplet plná! Najvhodnejší vek je podľa mňa tak od 3 do 8 rokov. Potešil aj 🍿 v cene lístka. [2. Adventná nedeľa, Cineplex Mannheim]. 60%. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Milý vianočný príbeh, v ktorom Škandinávci ponúkli akýsi mix Macka Uška a Paddingtona a aj vizuálne to vcelku fungovalo. Príbehovo je to skôr zamerané na najmenšie publikum aj kvôli značnej infantilnosti, takže nie každému to sadne. Deti sa ale bavili, takže všetko v poriadku. 60 % ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Holka co má bujnou fantazii jde na vánoční trh a vidí živého plyšového medvěda chce ho vyhrát vyhraje ho , ale on ji nechce , protože si myslí, že je chudá tak zfalšuje točení na kole štěstí. Holka ho moc chce tak jde k rodičům pro peníze a chce ho vyhrát on tam už , ale není. Dostane se k chlápkovi co má více peněz a pak zjistí, že chce být radši s tou holkou a do toho mu pomáhá plyšový mluvící ježek co nechce být taky sám. Je to spíše průměrný rodinný film s sympatickou holkou a jejim spratkovitým bratrem. Když se nad tím člověk zamyslí tak je to strašně okaté až to bolí, ale u rodinného filmu to asi vyčítat nebudu.  Jinak ve filmu se objeví norská lesní kočka je pěkné, že ji tam daly. 60 procent ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nesmierne milý film, ktorý určite poteší nejedného detského diváka, a mne osobne sa tento film pozdával, hoci už mám vyše 30. Veľmi pekne spracovaný vianočný príbeh o dievčatku Mariann, ktorá túži po medvedíkovi. Ten je však príliš veľký snílek a túži skončiť u niekoho bohatého, a tak zmení svoj osud. Napokon sa však všetko zvrtne aj vďaka ježkovi :) Pekný detský film s milým posolstvom, aj s dojemnými scénkami. 4* ()

Gattiniak 

všetky recenzie používateľa

Čo takto oddýchnuť si od amerických a českých romantických vianočných komédií a pozrieť si niečo takéto neškodné a zlaté? Povedal som si... Dobre som spravil, ved je to milé, má to atmosféru nie je to vôbec komplikované a hlavne to na chvilku zabaví. ()

Galéria (36)

Reklama

Reklama