Reklama

Reklama

The Storied Life of A.J. Fikry

  • Kanada The Storied Life of A.J. Fikry
Trailer

VOD (1)

AJ Fikry (Kunal Nayyar) je majiteľom kníhkupectva v malom meste, ktorému nedávno zomrela žena. Jeho podnik sa dostáva do finančných problémov a navyše mu aj ukradli vzácne vydanie básní od E.A. Poea. Keď sa však v kníhkupectve objaví záhadný balík, vhupne do Fikryho nová nádej na chuť do života s láskou, ktorá je väčšia, než si kedy predstavoval. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Kunal sa preslávil najmä rolou ostýchavého Raja v TBBT, takže to bol trochu nezvyk, vnímať ho aj v inej úlohe - tentokrát ako deprimovaný vdovec. Ale v tom nebol ani zďaleka najväčší problém. Knihu som síce nečítal, ale mám taký pocit, že chceli silou mocou napchať do 100 minútového rozsahu až príliš veľa. Aj keď kostra príbehu je viacmenej jasná, bolo tu aj mnoho neurčitých odbočiek, ktoré pre filmové prevedenie nemali žiadny extra význam a skôr odbiehali od ústredného deju. Celé mi to však prišlo také nevyvážené a akosi ma to ani nezaujalo, hoci vizuál a ostrovné prostredie s kníhkupectvom boli veľmi príjemným spestrením. 2* ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kunal bola dobrá voľba herca na zošuntelého nešťastníka. Knihu nepoznám, ale poznal som Lucy Hale a prvýkrát mi fakt vážne nevadila. Inak si film odhryzol viac než dokázal stráviť, ponúka nerozpracované podzápletky, má viac postáv, než by bolo treba, a napriek snahe priniesť hrejivý pocit je k divákovi pomerne chladný a núti ho stále sa pozerať na hodinky dúfajúc, že to už skončí. ()

Reklama

Galéria (12)

Zaujímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Barnstable a Yarmouth (Massachusetts, USA). (Arsenal83)
  • Pivo, ktoré pije Fikry (Kunal Nayyar) vo filme, je Narragansett z dielne amerického pivovaru na Rhode Island. (Arsenal83)

Reklama

Reklama