Reklama

Reklama

Madar tamame rooz doa mikhanad

  • angličtina Mother Prays All Day Long
všetky plagáty
Krátkometrážny
Nemecko, 2022, 24 min

Réžia:

Hoda Taheri

Scenár:

Hoda Taheri

Hrajú:

Hoda Taheri
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Hoda (Hoda Taheri) žije v Berlíne a ako Iránka žiada o azyl. Nemecká byrokracia je však stále viac mätúca, a tak sa Hoda naplno odhaľujúca svoju sexualitu ocitne emocionálne a intímne pripútaná k Magdalene (Magdalena Jacob), ktorá jej sľúbila vybaviť jej azyl tým, že sa za ňu vydá. V dôsledku zmien v súkromnom živote Magdaleny sa však toto rozhodnutie o sobáši stáva stále zložitejším. (Arsenal83)

(viac)

Recenzie (1)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Úžasné, pokrokové dielo. Dve ohavy v spleti romantických zážitkov. Fľašu od šampanského nikdy nevyhadzujte, možno od vás sused bude chcieť, aby ste jej ju strčili do jej svalovo-väzivovej trubice, ktorá je zároveň vývodnou pôrodnou cestou. Nehovoriac o tom, že vám to oplatí a kľudne si z vašich chlpov z ohanbia urobí fúzik ako na maškarný ples. A prečo to? Len aby vás presvedčila, že si ju proste musíte vziať, pretože lesbické manželstvo je jej jedinou záchranou pred zlým iránskym režimom. Úplne že aplauz v stoji, nožnom i údovom. ()

Zaujímavosti (2)

  • Režisérka Hoda Taheri založila príbeh na svojej kamarátke. Priateľkou bola iránska žiadateľka o azyl v Nemecku, ktorá uvažovala o tom, že by sa vydala za svoju nemeckú priateľku, aby mohla zostať v krajine. (Arsenal83)
  • Herečky, ktoré vo filme hrajú matky Hody a Magdaleny, sú ich skutočné matky Hody Taheri a Magdaleny Jacob. (Arsenal83)

Reklama

Reklama