Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo chvíli, kedy Maddie (Jennifer Lawrence) hrozí, že príde o rodičovský dom, objaví veľmi zvláštny inzerát: bohatí helikoptéroví rodičia hľadajú niekoho na "rande" s ich introvertným 19-ročným synom Percym, kým odíde na výšku. Na svoje veľké prekvapenie Maddie čoskoro zistí, že čudácky Percy vôbec nie je ľahký oriešok. (Itafilm)

Videá (2)

Trailer 4

Recenzie (275)

Juto 

všetky recenzie používateľa

,,Nič v zlom" je celkom zábavná, komédia. Film vyvoláva dosť humoru, ale príbeh je príliš tenký ako papier a postavy príliš dvojrozmerné na to, aby skutočne zapôsobili. Príbeh: Sleduje Jennifer Lawrence ako 32-ročnú Maddie, ktorá sa ocitne zapletená do plánu na záchranu svojho domu „randením“ s 19-ročným chlapcom na príkaz jeho rodičov. A skutočne mi vadí dej. Nemyslím si, že emocionálne prvky zarezonovali, keďže postavy sú príliš zle vypracované. Vôbec som si nevšimol, že by som investoval do žiadnej z postáv, do výsledku príbehu (hlavne preto, že bol veľmi predvídateľný) alebo do emocionálnej cesty toho všetkého. Ale ak hľadáte komédiu, ktorá vás zaručene rozosmeje, tak presne je táto komédia pre vás. Ale veľmi pochybujem, že sa zaradí medzi klasiku žánru, ale svoj účel dostatočne splní 6,5/10 ()

sir-dave 

všetky recenzie používateľa

Pohodová feel-good komedie, které se už tak moc nevidí, nebo na ně nemám štěstí. Jednoduchou zápletku vykompenzuje chemie mezi kočkou Maddie a tragickým Percym. Neskutečně dost vtipných hlášek a scénka, kdy se nahatá Jennifer Lawrence pere na pláži, tak to byl úlet, měl jsem dost, to se nezažije ani v Prcičkách. ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Já prostě nemám ráda tyhle tipy komedií, která hraje převážně na trapnost scén. Nerada se při sledování filmu cítím trapně a tohle je zrovna ta komedie, která to v divákovi dokáže vyvolat. Jennifer navíc jako komediální herečku moc nemusím, nevěřím jí to. Mám ji raději v dramatických rolích, kde mi sedí daleko víc. Ani mě to vlastně moc nebavilo nebo nerozesmálo. Vyloženě se nejedná o nic moc originálního. ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Nic ve zlém má místy hodně silný indie vibe, než punc drahé hollywoodské produkce. Není to tak třeskutě vtipná nebo hrubozrná komedie, jak jí prodává trailer. Namísto toho je to citlivě natočená coming-of-age story nejenom pro Percyho, ale taky pro Maddie. Z letošní nabídky určitě to lepší, co se vylouplo. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Keď si odmyslíme pomerne klišovitý scenár, ktorý je už na prvý pohľad typická schéma, tak to bolo celkom vydarené. Celý film však ťahá výrazne vpred najmä ústredná dvojica Maddie a Percy. Tieto postavy nemali chybu, a aj po dialógovej stránke to bola jedna veľká paráda. Po dlhej dobe som sa na nejakej americkej romantickej komédii aj z chuti zasmial. Áno, dejovo to bolo predvídateľné, no napriek tomu to všetok ten dôvtip, sarkazmus a irónia ťahali nad hranice priemerných žánroviek tohto typu. Jennifer Lawrence zahrala dračicu Maddie výborne. 4* ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (11)

  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama