Reklama

Reklama

Rap Sh!t

(seriál)
  • USA Rap Sh!t
Komédia / Hudobný
USA, (2022–2023), 7 h 51 min (Minutáž: 25–37 min)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

V priebehu ôsmich častí komediálneho seriálu z dielne herečky a čoraz častejšie aj scenáristky a filmovej tvorkyne Issy Rae (Nesvoja) sledujeme tri ženy – hiphopové duo a ich manažérku. Tie sa snažia preraziť na miamskej hudobnej scéne. Ako začínali? Rapperka Shawna uviazla v hoteli, zatiaľ čo jej priateľ študuje právo v inom meste. Ona spontánne pozve svoju kamarátku Miu na pohárik... Ich prvé video sa rýchlo stane populárnym, napriek tomu medzi Shawnou a Miou rýchlo dochádza k tvorivým nezhodám. (HBO Max)

(viac)

Recenzie (2)

Jonypony4CZ 

všetky recenzie používateľa

Seriál z produkce HBO, který má podobnou dynamiku jako Dave (lil dicky), kdy v obou pripadech sledujeme co vše se děje při cestě na vrchol americké hudbení scény. Akorát že s tím rozdílem, že všichni jsou chronicky závislí na telefonech a socialních sítích a nikdo nevidí žádný problém. Jestli vás baví hustle a docela solidní dynamika, zkusil bych. ()

septic 

všetky recenzie používateľa

vlastně jsem moc nepobral, o čem ta raperská telenovela je, co ti lidi dělají a jak se chovají, ale jestli má někdo rád baculaté černošky a jejich kozy a zadky, tak je tohle soft porno pro něj ()

Reklama

Galéria (88)

Reklama

Reklama