Reklama

Reklama

Bristol Fashion

Trailer

Obsahy(1)

Christina je mladá transsexuálka, která utíká před svou minulostí. A tak si koupí rozbitý člun. Od majitele Estebana, který je milý, zábavný a chce ji pozvat na večeři, však dostane víc, než čekala. (Cinemax)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Relatívne jednoduchý príbeh, ktorý by za normálnych okolností vypálil absolútne do prázdna. Ale celý film výraznou mierou ťahajú vpred svojské postavy - či už stredobod pozornosti Christina, jej "kamoši", alebo svojský Esteban. Po dejovej stránke to bolo síce slabšie, ale tie medziľudské vzťahy, ktoré sa tu rozvíjajú to celé zachránili. Mimochodom, Lea vôbec nevyzerá ako trans, takže to bolo trochu mätúce (nielen pre mňa, ale najmä pre Estebana). ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Bristol Fashion ma teda poriadne zaskočil! Išiel som do filmu s očakávaním, že dostanem depresívnu drámu no a dostal som dramédiu s totálne uletenými dialogami, v ktorej okrem hlavnej trans hrdinky hrá ešte pár  šialených postavičiek, ktoré z filmu robia skôr komédiu. Najväčšie perly padali medzi hlavnou hrdinkou a jej pokérovaným trtkačom, ktorý si nechal hovoriť Cadillac a nosil jej hulenie. Dobrý úlet bol aj chlapík, ktorý zdrhol pred políciou a ukrýval sa niekde v Južnej Amerike. Alebo tiež černoch bez hlasu. Najprv som myslel, ze ide o čistý zámer tvorcov urobiť mi paranoju.  No a samozrejme ,druhý hlavný hrdina, Esteban AKA Steve. Ide o klasickú nízkorozpočtovú indie záležitosť s dosť prekvapivými a nečakanými momentami a až neuveriteľnými situáciami (záverečná párty), až som občas nevedel, či sa mi sníva. Bristol Fashion je jedným slovom ú l e t ! ()

Reklama

Reklama

Reklama