Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasické podfinancované akčné Z-tko v ktorom sa honia nejakí zabijáci. Kópia Édgara Ramíreza je za toho dobrého a hnusne ostrihaný a zarastený Gary Daniels je za toho zlého, ktorý si vo finále neodpustí nekonečné kecy, na čo samozrejme doplatí. Je to lepšie ako posledné Seagalovky (kto si ich ešte pamätá?) alebo posledné Willisovky (tie si pamätať nechcete). Pôsobí to relatívne ako kompetentný film. Vo veľkej miere natáčané v exteriéroch, výstrely zbraní vyzerajú ako staré dobré kapsulky, trocha bitiek s krčmovou choreografiou a celý čas rozheganá kamera, aby to dodalo na dynamike. Proste typická Frazierovka. Ale nič z toho v žiadnom ohľade neohúri a absolútne sa to nechytá napríklad na béčka Scotta Adkinsa. 2/10. ()

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Typický B-čkový film, kde je sentiment zabijakov až príliš často na scéne. Také príjemné oživenie je len Esperanza v podaní Marilyn Uribe. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Můj oblíbený pan režisér nám servíruje další pecku. Do jisté míry už to trefně vystihnul Laco a souhlasím, že Paul Sidhu je taková držka jakou by jeden pohledal Gary má opět divnou image a aspoň Kristanna je pořád kočka i když o pořádnou roli už asi nezavadí. Tak jako tak už jsem asi vyměknul, protože tentokrát výjimečně ty nejslabší možný dvě hvězdice poprvé Frazierovi dám, ale to nic nemění na tom, že řečeno slovy klasičky z Prci prci prciček je sledování jeho filmů příjemný asi jako dostat klystýr v Tijuaně a to doslova.25% ()

Reklama

Reklama