Reklama

Reklama

Divoké 90. roky. Šuštiakové súpravy, pestrofarebné saká, veľké magnetofóny, videoprehrávače, gýčová dancefloor hudba, videopožičovne na každom kroku, nové spoločenské pomery, záplava rôznych podvodníčkov, začínajúci organizovaný zločin a s ním spojené násilie a korupcia. V tomto čase a prostredí anonymného slovenského malomesta sa odohráva príbeh Laca Hundera – údržbára v múzeu, ktorý je hrdý na svoju prácu, ale kvôli svojej cholerickej povahe sa ocitne v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. (Cinemart SK)

(viac)

Zaujímavosti (25)

  • Film sa odohráva v 90. rokoch, ale na rozvodovom tlačive (čas 52:45) je odvolávka na Zákon o rodine č. 36 z roku 2005. Okrem toho PSČ príslušného okresného súdu Medzilaborce v hlavičke - 061 01 patrí Spišskej Starej Vsi a o dva riadky nižšie - 831 02 je bratislavské PSČ. (EnzoFerrari)
  • Lacovi sa zapichne do nohy nôž ostrým smerom od seba. Ten si ho z nohy vytiahne, ale drží ho ostrím k sebe. (LacoD)
  • "Pražák" by po strele do hlavy v žiadnom prípade nenabral takú kinetickú energiu, aby preletel cez stenu. Pri detailnom pohľade si môžete všimnúť, že stenu prerazil chrbtom a nie hlavou. (Johnny.ARN)
  • Film se odehrává v 90. letech 20. století, nicméně na policejní stanici lze vidět v čase 01:40:00 (na dobovém CRT monitoru), že v PC je nainstalován operační systém Windows 10, který byl vydán až v roce 2015. (Vikta)

Súvisiace novinky

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

26.04.2024

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Reklama

Reklama