Reklama

Reklama

Double Threat

Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Tolli 

všetky recenzie používateľa

Tohle je hodně špatné. Furt jsem čekal, co přijde a po cca 50 minutách už jsem se začal jen nudit a zrychlil přehrávání filmu. Jediné co to zachraňuje je "povedená dvoj role" hlavní herečky. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Double Threat" vnímam ako jeden absolútne nedotiahnutý a tuctový akčný film, ktorý má veľmi málo momentov, ktoré fungujú. Highlightom je tu jednoznačne Dawn Olivieri, ktorá hrá akčnú agentku s menom "Ask". Myslím si, že s jej dialógmi a najmä charakterom je jediná, ktorá dokáže nejakým spôsobom pretlačiť celý tento divný naháňačkovský koncept, ktorý má byť na jednej strane braný ako komédia, no v princípe pôsobí tak chaoticky, ako keby scenár robil nejaký totálny amatér, ktorý ho vytiahol od niekiaľ zo svojej skrine. Proste máme tu chalana, ktorý je totálny zbabelec a k tomu dievča, ktorá má dve rozdielne osobnosti. Jednu nevinnú a millú a druhú akčnú, nebezpečnú a vrhajúcu sa do akéhokoľvek nebezpečenstva v rámci ochrany svojho druhého ja. Tá dvojrola je miestami celkom fajn, no inokedy mi už jej scénky vedeli liezť trochu na nervy. Ako film na zhliadnutie určite nebudem odporúčať. Hodnotenie: D+ ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Zabava s vidlaky. Filmovy cas je plytvan na umorne postavy a banalni osobni priblemy. Na druhou stranu film vi co chce a jak toho docilit. ()

Reklama

Reklama