Reklama

Reklama

Jaká je budoucnost

(seriál)
  • USA The Future of
USA, 2022, 4 h 4 min (Minutáž: 17–23 min)

Hrajú:

Jurnee Smollett (rozprávač), Jeff Bezos (a.z.), Rachel Crane (a.z.)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, který zkoumá neobvyklé předpovědi o dopadech rozšířené reality, nositelných technologií a dalších inovací na náš život v budoucnosti. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

Psi (2022) (E01) 

Tak o 50 rokov sa pes babky z Dolného Lopašova porozpráva cez psí internet so psom celebrity z New Yorku o tom, že sa s majiteľkou pohádal o tom či poslednú psiu konzervu zje pes alebo ona...Pes celebrita to zavesí na psí DogTok a nazbiera lajky od psov z celého sveta...ľudstvo fakt nemá iné problémy. ()

Cheeseburgery (2022) (E06) 

Asi 523 dokument Netflixu o tom ako strašne veľa prdia kravy a koľko skleníkových plynov vyprodukujú američania tým, že žerú v Mekáčoch. S hrdosťou môžem povedať že som tam nikdy nežral a tým pádom neprodukujem toľko plynu že americké vorvane... ()

Sport (2022) (E08) 

Vďaka technológii budú v budúcnosti športovci používať vylepšené nohy, kým v dnešnej dobe chodia ľudia žobrať o protézu, ak o nohu prišli pri autonehode...Vďaka vylepšeniam budú končiť zápasy vo futbale končiť 13-10 a nie 2-0...liberálny americký súdruhovia vedci a ich Netflix obdivovatelia si neuvedomujú že jednak klesá sledovanosť športov v globále, jednak zabudajú na to že čím viac do toho investujú tým budú drahšie lístky, ktoré si kúpi kto? Ľudia ktorí si medzi sebou kradnú benzín z nádrží? Vám to dobre práši na tie vytreté liberálne hlavy, len natočiť niečo ako bude dobre aby neklesli štátne dotácie na vedu a výskum a vysoké školy lebo by ste skončili na dlažbe. Koho sa touto sračkou snažíte odrbať? Vaši fanúšikovia pôjdu voliť tak o 8-10 rokov 😂 a možno už vtedy bude svet vyzerať úplne inak... ()

Móda (2022) (E09) 

Priemerný juesesák si v roku 2020 kúpil 67 kúskov oblečenia, v roku 1980 12 za rok...ja tak 12 za štyri roky a okolie na do mnou neohŕňa nosom, nevyhadzujú má z dopravných prostriedkov, čakární či reštaurácii a kín, skrátka nepotrebujem tričko Versace aby každý vedel že si môže z jeho značkovým oblečením ísť matere do pitche... :-D. Ľudí neposudzujem podľa obalu  pri pohľade na dnešnú mladú zdegeneráciu, ktorá odsudzuje rovesníkov lebo nezadrbal na labky tenisky Vans sa človeku chce plakať, ale je nás čím menej a tak rozhodne pokus vedcov o lepšiu recykláciu oblečenia treba len a len oceniť. A ak by sa dalo vyrobiť 3D oblečenie, ktoré by s človekom rástlo to by bolo ešte viac super, to by mi tri tričká vystačili na celý život :-D. Po dvoch epizódach séria prvá v ktorej snaha vedcov nie je zbytočná a ktorá konečne kritizuje amerického Boha dolár a konzumnú spoločnosť. ()

Zdraví (2022) (E11) 

Nečakane bude zdravie dostupné pre bohatých ľudí...kto by to bol povedal. Na slovensku chýba takmer 500 všeobecných lekárov ale pozeráme sa na dokument o tom ako bude modifikované telo aby ste podávali skvelé výkony v práci alebo ako by ste mohli nonstop piť... ()

Reklama

Reklama