Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manažér David Walsh (Matt Dillon) sa vypracoval úplne sám a zdá sa, že je na vrchole. Má vysnívanú prácu, krásny dom, fantastické auto, práve sa zasnúbil so Sarah (Christina Applegate), ktorá je nielen krásna, ale navyše pochádza z bohatej rodiny. Je tu ešte kolegyňa Wendy (Andrea Bendewald), vítané spestrenie jeho milostného života. Všetko je dokonalé, ale len do chvíle, než príde do práce po zásnubnom večierku a s hlavou v oblakoch sadne do kresla u riaditeľa. Ten ho vzápätí vráti späť na zem, keď mu oznámi, že je prepustený. Ďalšia rana ho čaká pri večeri so Sarah a jej rodičmi, ktorá prišla na jeho pletky s Wendy a okamžite ruší ich zasnúbenie. Zúfalý David požiada o radu najlepšieho priateľa, čudáka Jacka (Steve Zahn), ktorý mu pošle do motela prostitútku ako útechu. Tá Davidovi ukradne auto. Pri prepade banky sa David stáva rukojemníkom. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (102)

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Láska je Sněžnej muž !! Jen mýtus !! ;) Popálený Matt Dillon si střihnul bankovního úředníčka Davida Walshe, kterému se ze dne na den zhroutí celý svět jako domeček z karet, v bance dostane padáka, sexy Christina Applegate v nejpozoruhodnější roli svého života mu přijde na nevěru, David a tak dostane navíc ještě kopačky.. Ani ho moc nelitujete, protože David je jen arogantní hajzlík a lhář.. Kouzelně nevyzpytatelná černá komedie Miche Rouseho staví na suchém humoru, parádních dialozích a Stevu Zahnovi, který s vizáží "Big Lebowskiho z komiksu" hláškuje na všechny strany a dokonale kontrastuje s drsným sociopatem Matta Dillona.. Finálních dvacet minut filmu staví celý příběh na hlavu a pomocí několika zvratů jej posouvá někam úplně jinam, než bych čekal, dělá z něj velmi inteligentní záležitost s ( naprosto šokující ) vycizelovanou pointou.. ()

Darkslayer 

všetky recenzie používateľa

Neviem čo mám na toto povedať. Film, ktorý je žánrovo označovaný za komédiu/drámu je všetkým len nie týmto. Prvé dve tretiny filmu som sa značne nudil, celé to bolo akési nijaké, nemastné neslané. Nezasmial som sa ani raz, mierne pochechtnutia by som zrátal na prstoch jednej ruky. To, čo zrejme malo vyzniet vtipne vo finále dopadlo trápne, zvrhlo alebo stupídne. Všetko sa to otáča v poslednej tretine (škoda, že sa nedá povedať, že k dobrému). Čo sa odohralo v banke by sa dalo nazvať "nečakaným" zvratom pretože to, čo tomu predchádzalo bolo úpne o niečom inom. Tým sa zároveň ukazuje úplná zbytočnosť prvých 2/3. Paradoxné je to, že táto situácia v podstate je nečakaná. Aj keď mi v mysli prbehla táto možnosť automaticky som ju zavrhol s nálepkou stupídne vyústenie. To však nie je všetko. Do nasledujúcich 15 minút je vtesnaných tolko podobne onálepkovaných zvratov, že sa človek nemôže len ironicky smiať. Celé mi to pripadalo ako nepodarené parodovanie tarantinovských vyústení. Po dopísaní tohto komentára músim zmenť pôvodné 2* na 1*. ()

Reklama

lumiros 

všetky recenzie používateľa

Už jste někdy měli špatný den? Vyhodili Vás z práce? Vaše snoubenka našla tanga Vaší milenky v kapse Vašeho saka? Levná holka Vám ukradla auto? Že né? A kdyby ano, co by jste udělali? Vykradli banku, kde jste dělali? A co když se ukáže, že je to všechno úplně jinak? Třeba Vás Vaše snoubenka podvádí právě s Vaší milenkou, tak bacha! ()

Djoker 

všetky recenzie používateľa

Za celý film jsem se možná dvakrát ušklíbl, tak moc to bylo vtipné. Hlavní hrdina mě vůbec nepřesvědčil a jeho střelený kámoš byl spíše nechutný. Alespoň krásná Christina to zachraňuje. Co dodat k závěru, který tady hodně lidí vychvaluje. Slabý pokus o geniální pointu, která je vzhledem k předchozímu ději jen těžko uvěřitelná. ()

Hawk 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle pokus o dokonalý zločin se příliš nevyvedl. Velmi slabé herecké výkony zapříčinili to, že mi byly všechny postavy nesympatické. Děj je ze začátku příliš mdlý a nudný, ke konci přehnaně přeplácaný. Komedie ?? Ani omylem. Veškerý "humor" se zakládá na rozsáhlé databázi sprostých slov a nadávek.. A to jsem si myslel, že je angličtina v téhle oblasti strohá. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama