Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zoznámte sa so študentkou Sam (Hilary Duffová), ktorá v reštaurácii umýva podlahy, snaží sa vyjsť so svojou hroznou macochou a nevlastnými sestrami a zároveň sníva o tom, že odíde na univerzitu Princeton – dokonalé miesto, kde by sa stala princeznou a našla svojho vyvoleného princa. Ale možno už svojho krásneho princa má. Neznámeho priateľa z chatu, s ktorým sa má konečne stretnúť na haloweenskom plese. Sam však spanikári, keď zistí, že jej tajným ctiteľom je najobľúbenejší chlapec na škole. Môže sa niekto taký zamilovať do dievčaťa, ktoré nie je práve „in“? Je možné, aby sa rozprávka stala skutočnosťou? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (239)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Film pre deti a mládež, ktorý oplýva americkými reáliami. Môže sa zdať prehnaný, ale ono v skutočnosti to v mnohých prípadoch v USA tak je. Je to romantická komédia bez väčších trápností s Hilary Duff, ktorú mám ako herečku rád. Skúste sa aspoň na chvíľu preniesť mysľou do detských čias, mládežníckych lások a potom možno trocha precitnete. Pekný rodinný film s myšlienkou a poučením pre deti a mládež. Roztomilý film s moderným príbehom starej známej rozprávky. ()

..Anya 

všetky recenzie používateľa

A úplně největší bomba na tomhle filmu bylo to, že Popelka byla vlastně úplně nejhezčí v celým filmu. Překvapivě. A jediný způsob, kterým se snažili z Popelky udělat slečnu nepatřící do vyšší tzv."oblíbené" vrstvy, byl ten, že jí nasadili kšiltovku (aby jako nebylo vidět, že to je vlastně prom queen) a posadili do auta, který jí závidim až odsud. ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Ať se tato poetická komedie jmenuje, jak chce, ať se Jennifer Coolidge třeba umacechuje k smrti, ať si příběh sebelépe kopíruje prastaré vyprávění, které je v našich končinách známé díky zpracování Boženy Němcové, tohle není o Popelce. Tohle je o Hilary Duff léta páně 2004 a jako takové je to celé nezralé, přeslazené, kýčovité, patetické, laciné a místy až zbytečné. ()

loveless 

všetky recenzie používateľa

Od tohohl filmu jsem čekala jedině to, že se pěkně zasměju nad jeho stupidností. Pár slabších míst tam sice bylo, ale jinak byl příjemný. Nic objevného - kdo by to ovšem od další verze Popelky čekal, ale šlo to a nebylo to extrémně hloupé. Snad jen se ten příběh dal trochu štavnatěji vyždímat, ale to už bych snad chtěla moc... ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Ples na miestnej strednej škole dá do kopy miestneho playboya a čašníčku, ktorý o sebe ale vôbec netušia a tak sa po plese začína hľadanie vysnívanej lásky. Herecké obsadenie: Ako to v podobných amerických teenage rodinných príbehoch býva tak sú aj hlavné postavy sympatické ale herecky vysoko podpriemerné. Prevedenie: Infantilná zápletka a aj humor. Všetko je strešne vyumelkované a ide to od začiatku do konca v zabehnutých šľapajach. Jediná zápletka je výsmech na úrovni školského predstavenia čo je strašne chabé a potom prichádza presladený koniec. Pocity: Aj napriek všetkému čo som napísal sa na to dá pozerať a dá sa v nedeľu poobede pri tom oddýchnuť bez toho aby ste pri tom zaspali. Viac som ani nečakal. Pridaná hodnota: Popoluška  z Americkej strednej školy. 50% ()

Galéria (93)

Zaujímavosti (15)

  • Na konci internetové přezdívky Hilary Duff je číslo "818. 818", což je kód oblasti San Fernando Valley, kde se film odehrává. (HappySmile)
  • V některých scénách si u Sam na poličkách můžeme všimnout tří knížek Harryho Pottera. (Dlee)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama