Reklama

Reklama

Proti Větru s Danem Vávrou

(relácia)
všetky plagáty
Talk-show / Publicistický
Česko, 2022

Recenzie (6)

CyriC odpad!

všetky recenzie používateľa

4 z 5 hostů jsou názoroví pochlebovači. A Vondruška? Strč si ho Dane už někam, to prostě není důvěryhodný historik. Jak už tady někdo podotknul, je to hodně podobné té lukavcově ideologické nálevně. ()

argus123 

všetky recenzie používateľa

Velmi zaujímavy hostia, paleoekolog, odborník na rozprávky a spisovatel sci-fi a další. Proste pán Vávra si vie kvalitne vybrať hosťa ktorý ma čo povedať a vždy to býva hodne zaujímavé nielen z konkretnej profesie daneho hosťa. Odporučam aj sledovať cely projekt VOX na youtube. ()

Dobry_clovek 

všetky recenzie používateľa

V jinak odporne internetove televizi VOX se jedna o v celku zajimavy pocin. Predevsim proto, ze Vavra opousti svoji Jamu pekel a role moderatora, casto skutecne zasveceneho, mu sedi vic nez vyrovnavani si uctu se svymi “ neprateli “, kterych ma vic nez kdokoli z nas a muze si za to sam. Ano, i ja nepatrim k jeho nazorovym fanouskum, ale presto si ho vzdy rad vyslechnu, protoze Vavra neni hloupy clovek, jen je nejakym zpusobem ideologicky svazany a dela mu problem prijmout jiny nazor. V kazdem pripade je nutne rict, ze i pres chatrnou Vavrovu cestinu a ponekud toporne vystupovani, me to bavi mnohem vic nez treba sterilita DVTV, nebo Otazky Vaclava Moravce. Vavra proste ma svoje kouzlo a umi se ptat tak, jako nikdo jiny. ()

OneFreeMan 

všetky recenzie používateľa

Dá se říct že to co Dan dělá, dělá dobře, a když už nic jinýho, tak se snaží nebýt "jako všichni ostatní". A to je dobře. Akorát bych panu Vávrovi doporučoval odložit nabubřelost a aroganci. Nesluší mu. Inteligentní, umělecky založený, moudrý člověk to nemá zapotřebí... ()

Reklama

Reklama