Reklama

Reklama

The Interior

Recenzie (3)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Chlapík otrávený z každodenného života sa rozhodne na čas odizolovať do prírody. Ukrytý v lesoch však postupne zisťuje, že ani tu nebude tak celkom sám... Svojský, pomalý, nezávislácky počin pre trpezlivých, nekomerčných divákov, v ktorom sa počiatočná uspávanka začne onedlho meniť na pomerne efektívne, malé LESNÉ PSYCHO. Obsahovo mi to bolo v podstate sympatické, na lacné pomery bola tá exteriérová časť natočená naozaj kvalitne, pôsobivo a pár atmosférických momentov potešilo. Napriek krátkej stopáži a celkovej jednoduchosti to však pôsobilo trochu prázdne a neuspokojivo, čo sa ešte viac prejavilo v závere, takže u mňa vyššie hodnotenie nehrozí. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Tmavé zákutia hustého lesa či hôr budú mať vždy svoje "čaro", ktoré dokáže vytvoriť správnu dávku atmosféry. Bohužiaľ, "The Interior" rozhodne nie je týmto prípadom. Kým prvá polovica doslova smaží diváka v nude, tá druhá je zabitá "WTF" momentmi, nad ktorými človek už len kývne rukou. Ako to už býva zvykom, snaha sa síce cení, no ani ten minimum pasáží, ktoré dokázali vyvolať pocity mrazenia, nezachránili tento snímok od podpriemerného hodnotenia. Komédia snáď vôbec, krimi absolútne, dráma sčasti, horor okrajovo - 40% ()

angeline 

všetky recenzie používateľa

Prosím vás komedie ani krimi to není, je to lehčí horor. Trochu vtipu najdete na začátku, ale po zbytek filmu humor nečekejte. Nejbližší označení asi psychologické drama. Požitek se odvíjí podle toho, jak moc od filmu očekáváte nějaké odpovědi. ()

Reklama

Reklama