Reklama

Reklama

ZANOX - Kockázatok és mellékhatások

  • angličtina Zanox - Risks and Side Effects
Trailer 2

Obsahy(1)

V důsledku drogového experimentu (pilulky) bude Misi (Bálint Előd) moci cestovat časem, ale pouze do doby, kdy naposled pilulku užil, a pokud ji zapije speciální domácí lihovinou (pálenkou). (joss11)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (4)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Kdo by od filmu očekával nějakou non stop nálož humor ten asi zapláče. Zanox je taková oddechovka, která tu a tam vytasí nějakou vtipnou scénu ale není to prostě jedna z těch komedií která by na diváka valila jednu vtipnou scénu za druhou. Misi(Bálint Előd) se shodou okolností ocitá v časové smyčce a může tak zabránit jistým okolnostem. Příběh filmu je sice prostej ale nenudí. Jen je potřeba od toho neočekávat nic extra, nic velkýho natož pak nějakej nezapomenutelnej filmovej zážitek. Na jedno podívání je to(podle mě) ale zcela vyhovující. Slabší 3 hvězdy. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Filmov o cestovaní časom je už síce ako maku, ale tento námet má neustále čo ponúknuť a vždy disponuje v podstate neobmedzeným potenciálom. Zanox kompozične nebol vôbec na zahodenie, akurát hlavná postava Misiho pôsobila na môj vkus dosť vyšinuto a napriek svojim možnostiam bol ešte aj v tej časovej slučke málo odvážny. Zápletka mohla byť veru aj lepšia a komplexnejšia. Komédie tu bolo pomerne málo, hoci sa núkalo aj viac. Záver ma milo prekvapil, a v podstate aj pobavil. 3* ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtový sci-fi-based snímok z Maďarska, kde základnou myšlienkou prežiť znova ten istý deň sa tvorcovia inšpirovali (aj) filmom Edge of Tomorrow. Samozrejme, koncepcia príbehu, prostredie a okolnosti sú úplne iné, omnoho bližšie k realite. Herecké výkony sú priemerné a v súlade s príbehom. Avšak vedenie príbehu má svoje nedostatky (katalyzátorom pre „cestovanie“ je špeciálna pálenka – čo iné, keď sme v Maďarsku?), hlavne ten záver, ktorý síce určitým spôsobom uzatvára film korektne, ale spôsob, akým sa predávajú informácie z budúcnosti o súčasnosti (mimozemská bytosť), nie je úplne najoriginálnejší. Prvý režisérsky film Gábora B. Baranyiho má svoje rezervy. Osobné hodnotenie: 69% (***) ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama