Reklama

Reklama

VOD (1)

Když je nadějná mladá umělkyně přinucena zapsat se do středoškolského atletického týmu, využije příležitost, aby si získala srdce dívky, do které je už dlouho zamilovaná. Ale záhy nečekaně zjistí, že se jí líbí někdo jiný, a odhaluje, co znamená pravá láska. (Disney+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

borecjeborec 

všetky recenzie používateľa

Průměrná romantika. Holky jsou sympatické a jejich výkony ujdou, nic otřesného. Děj nebyl zrovna originální, ale měl svou pointu a spád. Největší problém jsem měla s celkovým scénářem, kdy každičký rozhovor obsahuje fráze typu I'm gay, I'm homosexual, I don't need protection, I use toys,... Nesouhlasím s tím, aby se takovéto věci podsouvaly teenagerum, navíc úplně zbytečně. Od třetiny filmu jich už nebylo tolik, ale na zkažení celkového dojmu to bohatě stačilo. 45 %  ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická teenage coming-of-age rom-com s jemnou športovo-umeleckou témou presiaknutou lesbickou esenciou. Musím uznať, že postavy boli celkovo sympatické a aj zápletka mala čosi do seba, takže celkovo sa na to pozeralo celkom dobre. Aj keď to vo svojej podstate nebolo nič výnimočné, tak ten trojuholník Paige - AJ - Gabriela so sebou priniesol relatívne zaujímavý dej, ktorý sa neustále vyvíjal. Takže v podstate to bolo pre mňa prekvapenie, lebo som od toho nečakal v podstate nič. 3* ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Crush" je teda celkom slušný mix všetkého. Podľa určitých komentárov som zhodnotil, že takto nejako asi vidia mnohí svet budúcnosti. Kde už heterosexualita skoro neexistuje, rodičia majú sex-open domácnosť a podobne. A je treba uznať, že tento film pritiahol niektoré situácie tak neuveriteľne za vlasy, že z toho miestami vzniká skoro absolútne absurdný film. No nemôžem povedať, že by v sebe nemal niekoľko dobrých momentov. V prvom rade by som povedal, že to zamilovanie, ktoré tu vznikne pôsobí veľmi úprimne. Keď sa Paige s AJ rozprávajú, panuje tam medzi nimi niečo úprimné. A vďaka tomu tie scénky fungujú veľmi dobre. A hoci je tu ten ľúbostný trojuholník, niekedy len človek potrebuje postrčiť správnym smerom. No neznamená to, že by Gabby bola len nezaujímavou postavou do počtu. Myslím si, že aj ona si nájde tie svoje momentky, ktoré fungujú. Je pravda, že film je plný "cringe" dialógov, ktoré by v realite nikdy nikto nepovedal, no minimálne čo sa týka dialógov medzi našimi hrdinkami, tam som taký pocit nemal. To je skôr prípad riaditeľky, matky Paige, trenéra a podobne. A keď tie momenty prídu, človek len prevráti očami. Nie je to skvelý film, ale mohlo to byť horšie. A aspoň niečo podľa mňa zvládol. Hodnotenie: C ()

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Už dávno som nevidel tak odpornú hovnovinu. Zvrhlá sračka, ktorá už po troch minútach vyráža dych. Každý je buzerant alebo lesba. Suseda, dcéra, spolužiaci, hetero je už takmer vyhynutý druh. Ukazujú sa tu dokonca tak 6 ročné deti, ktoré už riešia svoju orientáciu. Všetci na strednej škole hovoria len o sexe, ale to nielen pubertiaci, ale aj vrátnik, upratovačka, učiteľka. Podľa replík sa za vrchol morálky považuje neviazaný sex, prípadne otvorený vzťah. Tréner svoji zverencom hovorí, že viem, že väčšina z vás je queer. Ak je niekto náhodou hetero, vždy je to zmiešaný pár. Ale aj tým lesba jasne odkáže: "Vy dvaja ste tak hetero, až je to gay." Okrem sexu mládež rieši len instagram a počet followerov. Aby človek nezabudol, že ide o zvrátený film, hlavná postava každých 5 minút povie niečo ako "som extrémne gay". Vrcholom humusu je vzťah s matkou, ktorá sa s dcérou rozpráva o všetkých možných úchylkách, nahlas vykrikuje, že ich domácnosť je "sex pozitív, kde nie je miesto pre hanbu", či radí svojej dcére, ako sa dobre ožrať alebo sfajčiť bongo. No absolútnym vrcholom dekadentnosti bol výrok: "Page, dovolila som si umyť tvoj vibrátor." Toto je vraj novodobý film pre mládež s cieľovkou tak 14-17 rokov. Mládeži sa podsúva deviácia ako normálnosť. ()

butcher89 

všetky recenzie používateľa

Krásný holky ze střední a jejich radosti a starosti. Být tam pořádně odvázaná lesbická scéna, tak by to bylo top. :D No dobrá, dospívající asi holt nejsou ještě tak zvrhlý, jako my třicátníci a výš. Čekal jsem, že to bude trapné, ale nebylo. Nejlepší hlášky měla Paigeina máma, jinak to není zrovna filmek u kterého se budete chlámat od začátku do konce. Moc se mi líbí slovíčkaření neboli punners, za to hvězda navíc. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama