Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rodine športového trénera Toma Bakera (Steve Martin), jeho ženy Kate (Bonnie Huntová)a ich početného zástupu detí – dohromady ich majú dvanásť – všetko perfektne funguje do okamihu, keď sa rodičia rozhodnú presídliť z vidieka do Chicaga, kde otec Tom získal vysnenú prácu futbalového trénera v špičkovom mužstve. V rovnakej dobe môže urobiť kariéru aj Kate, ktorá napísala o rodine knihu. Ne neočakávane realizované sny doplácajú však podľa svojho presvedčenia deti, a tak sa doteraz súdržné spoločenstvo začne povážlivo rozpadať. Vydrží rodinné puto všetky katastrofy? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

Peabody 

všetky recenzie používateľa

další všeamerický zbytečný remake klasického filmu, rovněž se SM (Clouseau). Ale v USA to funduje a sancta simplicitac se baví a baví a platí. Ono je to hodně posunuté proti prvnímu filmu, kde postata je v patriarchálnosti a ženské emancipaci, ale to by dnes v době MíTůůůůů nešlo, tak je z toho hlavně rozverná komedie a la Deniis the Manace. BRRRRR ()

Nataniel73 

všetky recenzie používateľa

Typická americká komédia o jednej švihnutej americkej rodine, kde nič nefunguje tak ako má, ale kariéristická matka aj otec sa tvária, že je všetko v najlepšom poriadku. Steveho Martina mám vcelku rád a je to on kto ťahá túto bláznivú komédiu aspoň do priemeru. Miestami je aj vtipná, miestami trápna a niekedy až nechutná. Ale vcelku verne ukazuje pretvárku väčšiny (nielen) amerických rodičov. Ak sa ma niekto znova opýta prečo nechcem mať deti, odkážem ho na tento film. Čistý priemer, ktorý sa dá pozerať takže za mňa 50%. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Shawn Levy a jeho ďalšia komerčná šťastena vďaka rodinným komédiám, našťastie nie je to nejak moc prehnane otravné aj keď na moralizovanie tam samozrejme príde, o to čo je dobré pre deti a čo nie je, zopár vtípkov sa tam nájde ale výbuchy smiechu zas nehrozia. ║Rozpočet $40miliónovTržby USA $138,614,544Tržby Celosvetovo $190,212,113/50%/ ()

ivan bohatyr 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle se může stát jen v USA, americký sen se rozplyne a rodinu sjednotí jen radikální čin. Super až na ty loupé děti, trapné situace a všechno ostatní, co vás napadne. Steve Martin, který se mi zdá celkem pohodový herec, hraje hodně v takových rodinných blbinách a tím si podle mě ubírá, to už aspoň toho Růžového Pantera, kde se člověk aspoň zasměje, ale kdo si může vybírat, on je takový ten rodinný typ a nějak se živit musí. Tak vznikla další z komedií přístupných jen do 15-ti let. ()

MRPitivier 

všetky recenzie používateľa

Americký sen střední třídy se zde naplno ukazuje ve své lehkomyslnosti... Rodina s 12- ti dětmi mohla zažít lepší dobrodružství, než potkat Ashtona Kutchera nebo fotbalový tým! Chtělo by to více humorné akce, prostě si nemyslím, že z toho nešlo vytáhnout víc, když možností se nabízí nespočetně! Slabé, nudné a trochu postrádá inteligenci! ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (14)

  • Steve Martin je velkým fanouškem populárního seriálu Doctor Who a díky tomu, že si zde zahrál postavu jménem Tom Baker, se dostal blízko postavě doktora, kterého devět let hrál právě Tom Baker. (HappySmile)
  • Scéna, kde dvojčata vyhodí celý pytel psího žrádla, nebyla ve scénáři. Dvojčata si to sama vymyslela. (HappySmile)
  • Jména dětí od nejstaršího po nejmladší: Nora, Charlie, Loraine, Henry, Sarah, Jake, Mark, Jessica, Kim, Mike, Nigel a Kyle. (HappySmile)

Reklama

Reklama