Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rybárska loď Marie-Morgane sa za záhadných okolností náhle potopila a pri tragédii zahynuli všetci členovia posádky, vrátane kapitána Lenormanda a jeho syna. Nolwenn Lenormandová je presvedčená o tom, že loď sa potopila po zrážke s ponorkou a rozhodne sa to dokázať na vlastnú päsť, lebo sa obáva, že niekto by sa mohol pokúsiť vyšetrovanie ovplyvniť tak, aby mohol byť prípad uzavretý ako obyčajná nehoda... (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Ženská má vždy pravdu.Ztráta syna a muže v ní probudila lvici.A na konci se dozvíme,proč se vlastně ani nestálo o to,aby pravda vyšla najevo. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Dráma na mori, ale málo drámy vo filme. Silne z toho cítiť typickú francúzsku kriminálku, ktoré sú tvorené na jedno kopyto, podobne ako séria Vraždy v ... pomaly každej obci Francúzska, napríklad Karmadecu. Typický materiál pre RTVS na pondelok či štvrtok večer, kedy skoro každý (niekedy žiaľ) sleduje niečo iné. A niečo pre paničky vo veku, ktoré veria, že očaria nejakých pánov v uniforme či obleku. Najlepšie marockého pôvodu, keď sme už v tom Francúzsku. ()

Reklama

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Loriente (Francúzsko). Natáčacie obdobie trvalo od 29. marca do 23. apríla 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama