Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní informátor Malvin Ma byl zavražděn. Ještě před svou smrtí ale stihl odeslat dopis své přítelkyni slečně Wang. V dopise informuje o ilegálním obchodu s drogami. Slečna Wang se tak ocitá v ohrožení života. Drogový boss totiž rozkázal příjemce dopisu najít a nelítostně zlikvidovat. Ochránit slečnu Wang je úkol jen pro ty nejlepší. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (35)

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Ja si nemôžem pomôcť...ale proste banda nevtipných úchylných retardov režírovaných samotným Sammom Hungom?...proste hercov má človek s prepáčením nakopať do vajec po 5 minútách a jediný podarený vtip dokáže tak Sammo so svojou váhou na pláži...je tu Jackie, a tým pádom do 2 minút bola akcia...ale 2 bitky na celý film je proste málo..a nevyužitý potenciál skvelého záporáka Richarda Nortona?...no ďakujem pekne, ale toto nie film čo som čakal... ()

Epistemolog 

všetky recenzie používateľa

Z plejády zvučných jmen mne v akční režii Wah Yuenů a Ching Yim Lama, nejvíc zaujal nedoceněný borec Dick Wei. Biao Yuen a Jackie Chan předvádí neuvěřitelnou akci spolu s mladičkým Andy Lauem, což je hlavní aspekt hodnocení, ale film sám o sobě je jen průměrná komedie. Mimochodem Kurata fakt bravůrně ovládá ninjitsu zbraně Sai. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to dosť dobrá Hong Kongská akčná komédia s hviezdnym hereckým obsadením. Má celkom dobrý príbeh o skupinke nie práve najinteligentnejších, najšikovnejších a hlavne stále na ženy mysliacich mužov, ktorí spolu s policajtom Sammom Hungom bývajú v spoločnom byte, kde sa ukryjú krásna žena s kamarátom, pretože sú prenasledovaný trojicou špičkových nájomných zabijakov, ktorých hľadý trojica skvelých policajtov v zložení jackie Chan, Biao Yuen a Andy Lau. Podľa hereckého obsadenia a množstva typických prvkov vidno, že sa jedná o film z komediálnej série, ktorá na rozdiel od väčšiny filmov s Jackie Chanom nie je ani tak akčná komédia, ale skôr komédia s občasnou akciou, kde má ale Jackie Chan len menšiu úlohu. A kedže mi veľmi dobre sadol aj podobný film Víťazovia a hriešnici, tak som dosť spokojný aj s týmto filmom. Humoru tu je veľmi veľa a sprevádza celý film, pričom niekedy už zachádza aj do extrémov, dokonca má aj prvky grotesky, ale zaujal ma. Žiadnu trápnu scénu som si nevšimol, ale zábavných je celkom dosť. Zaujal ma hlavne Sammov skok na tunel v piesku alebo založenie požiaru v byte. Akcie tu až tak moc nie je, ale aspoń je výborná. Nemá až takú prepracovanú choreografiu, ale je dosť živelná a s množstvom výborných kaskadérskych kúskov. Najviac sa mi páči akcia v skladisku, kde trojica policajtov zneškodní mnohých zločincov alebo ešte záver s tromi súbojmi. A poteší aj krátky stret Samma Hunga s učiteľkou juda Michelle Yeoh na žinenke. Veľmi ma zaujala scéna s predstieraním slepoty, v takomto prevedení som ju ešte nevidel a podľa mńa je to výborný nápad. Dostal som presne to, čo som čakal, teda výbornú akciu, dobrý humor a množstvo mojich obľúbených hercov. Objektívna kvalita filmu- 75%, film sa páči mne na 77%. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Volné pokračování komedie Vítězové a hříšníci (1983), kde stojí za zmínku hlavně scéna, kdy Sammo Hung postupně namlátí Richardu Nortonovi a Yasuki Kuratovi. Biao Yuen předvede také skvělou akci, ale bohužel krátkou a Jackie Chan dostane tentokrát jen na držku ... Jinak se jedná o čistou hongkongskou komedii, takže nic moc ... ()

Puol 

všetky recenzie používateľa

Z môjho pohľadu slabší diel zo série Lucky star, stále dookola teen istý druh humoru ako v predošlých dieloch.. Poteší akurát herecké obsadenie plné honkogských hviezd 80-tych rokov. Jackie Chan, Yuen Biao či Andy Lau sa akurát pár krát pobijú, Richard Norton či Yasuaki Kurata sú značne nevyužitý a prekvaplia iba judistka v podání Michelle Yeoh. ()

Galéria (25)

Reklama

Reklama