Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volá sa Mina, ale všetci ju volajú Bábika, teda Bambola (Valeria Marini). Keď jej zomrie mama Greta (Anita Ekberg), snaží sa so svojím homosexuálnym bratom nejako uživiť, a tak premenia pôvodnú reštauráciu v pizzeriu, k čomu im pomôže bankový úradník Ugo (Antonino Iuorio), ktorý im požičia peniaze, pretože je do Bamboly zamilovaný. Tá však púta pozornosť viacerých mužov a v žiarlivostných mnohouholníkoch sa Bambola dostáva do špirály vášne, násilia i zneužívania. (Arsenal83)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Kvôli mnohým sexuálnym scénam bol film ohodnotený ako film pre dospelých, čo spôsobilo hnev hlavnej herečky Valerie Mariniovej, ktorá tvrdila, že jej sľúbili, že tri najexplicitnejšie scény vystrihnú a film tak bude od 14 rokov. Herečka preto zažalovala producenta Marca Poccioniho a žiadala okamžité stiahnutie filmu, no nakoniec neuspela. (Arsenal83)
  • Keď postava Anity Ekbergovej „Mamma Greta“ na začiatku zomrie, jej náhrobok zobrazuje jej celé meno ako „Greta Gustafsson“ – čo je skutočné meno Grety Garbo. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v Comacchio (Taliansko). Film sa natáčal od 26. apríla do 28. júna 1996. (Arsenal83)

Reklama

Reklama