Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel Schneider pracuje v továrni na dieselové motory už tridsať rokov, a práve sa dozvedá, že bude prepustený. Továreň kúpil podnikateľ Anderson, ktorý premýšľa ekologicky a plánuje tu vyrábať elektromobily. Na ceste domov zablokuje Schneiderovo auto na diaľnici nepovolená demonštrácia ekologických aktivistov, pričom rozzúrený Schneider sadne do auta a pri bezohľadnom odchode jedného z demonštrantov zraní. Schneiderova sedemnásťročná dcéra Celine, ktorú celý život sám vychovával, odchádza na štipendijný pobyt do Brazílie. Schneider o ničom nevedel, ide si to vyjasniť do školy, kde ho pred budovou pokutuje policajt za nesprávne parkovanie. Schneiderovi definitívne prasknú nervy, policajta zrazí, zoberie mu zbraň a postrelí ho. Od tejto chvíle je na úteku hľadaný Semirom a Vicky... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

EKO teroristi a EKO šílenci jsou všude, ale v Německu je to už za možnou hranou.... Semir se s novou kolegyní dává dohromady a dost jim to ladí.... Za to Vicky v té náckové historii pěkně plave a nakonec se vyspí s bývalým kolegou, což nebyl opravdu dobrý nápad ()

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!S25E03! Název v překladu: Krásný nový svět. Je to takový díl v podstatě o ničem, týpkovi rupnou nervy a začne kolem sebe kopat. A Semir s Vicki aby to řešili. No a Vicki tu má ještě navíc techte i mechtle s bývalým z Dortmundu. 4/10 ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama