Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z väzenia uteká Iránec Ramin, odsúdený za vraždu, ktorý má so sebou aj rukojemníčku. Semir a Vicky ich prenasledujú a dostihnú, lenže vyjde najavo, že zdanlivá rukojemníčka je v skutočnosti spolupáchateľka Maria, ktorá sa prezliekla za zdravotnú sestru a pomohla Raminovi utiecť. Ten tvrdí, že žiadny zločin nespáchal, že sa s Mariou milujú a chcú sa vziať. Vicky znovu prechádza Raminov prípad a zisťuje, že došlo k mnohým pochybeniam. Ramin je na základe toho podmienečne prepustený s bezpečnostným náramkom. Maria na neho čaká pred väznicou, odvezie ho k sebe, a ešte v ten istý deň je nájdená zavraždená. Ramin je na úteku a Vicky si to kladie za vinu. Ide za Kramerom a prizná sa mu, aký malér sa jej prihodil v Dortmunde, kde jej jednotka surovo zbila nevinného migranta. Kramer ju dočasne suspenduje. Vicky sa púšťa do vyšetrovania na vlastnú päsť, Semir ju tajne sleduje. Vicky ide do banky, kde Maria pracovala, a odhalí tam skutočného páchateľa vraždy... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak Kobra 11 má novou znělku, která se opravdu povedla...! úvodní Semir podezřívá svojí parťačku z rasismu a vše tomu nasvědčuje... Ta hurá další útěk vězně a honička.. Ten problém na jeřábu a skok z mostu do řeky byl fakt hustý, vč. "jízdy" řekou a následné záchrany... Nakonec se ukázalo, že únos byl nahraný. Teda ten konec byl hustý a kvalitně natočený... Hurá Semir už není ve zkušební době :))) ()

soukyd33

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Připadám si jako když sleduji jakoukoliv kriminálku, nebo dokonce Ulici. Katastrofa. Úvodní melodie pryč, a nová znělka a vstupní video, hrůza. Proč to takhle dopadlo? Všichni už odešli, a zůstal tam jen poslední známí herec. 👎 ()

Reklama

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!S25E02! Název v překladu: Celá pravda. Už je to zase dobrý, nová parťačka Vicky bydlí v takové nějaké hale jako bývalý parťák z let 2014-2015 Alex Brand. Semir i Vicki tu dostanou hezky přes držku, takže už je to zase v pořádku. Vlastně mi to připomíná návrat k sériím s Alexem, seriál se opět vizuálně posunul, opět je takový potemnělejší, má i novou hudbu, která hodně přišla vhod, tak jen tak dál. 7/10 ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama