Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú fašiangy a celé mesto oslavuje, nechýba pri tom ani kompletná zostava diaľničnej polície. Semir je v kostýme Napoleona, z Paula je krásna blonďatá baletka. Zábavu pokazí vpád troch maskovaných klaunov, ktorí začnú prítomných s pištoľou v ruke oberať o peniaze a cennosti a Semirovi zoberú snubný prsteň. Semir s Paulom ich prenasledujú, ale mesto plné rozjarených masiek akciu komplikuje. Klauni (tri ženy v strednom veku) pri prepočítavaní lupu stratia Semirov snubný prsteň, ktorý potom Semir ako zázrakom nájde. Postupne sa dozvedáme, že klaunom nejde len o to sa obohatiť, chcú sa predovšetkým pomstiť svojim mužom ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!S23E09! Policejní partička je na masopustním karnevalu plném masek, který nějaká partička v maskách a s bouchačkami přepadne. Ta partička jsou 3 dámy v Mini Cooperu. A k tomu fešná Jenny si tu zahraje fakt na drsňačku při výslechu. 51% ()

soukyd33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rada: Volume doprava! 👍😄 No to je zde díl. Přehlídka kostýmů (karneval), neměla chybu. Docela ty herce obdivuji. Humor je úplně všude. 😄 Poznámka: Ty opilý řidiči jsou TOP. 😄 I když normálně alkohol nesnáším. ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené