Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú fašiangy a celé mesto oslavuje, nechýba pri tom ani kompletná zostava diaľničnej polície. Semir je v kostýme Napoleona, z Paula je krásna blonďatá baletka. Zábavu pokazí vpád troch maskovaných klaunov, ktorí začnú prítomných s pištoľou v ruke oberať o peniaze a cennosti a Semirovi zoberú snubný prsteň. Semir s Paulom ich prenasledujú, ale mesto plné rozjarených masiek akciu komplikuje. Klauni (tri ženy v strednom veku) pri prepočítavaní lupu stratia Semirov snubný prsteň, ktorý potom Semir ako zázrakom nájde. Postupne sa dozvedáme, že klaunom nejde len o to sa obohatiť, chcú sa predovšetkým pomstiť svojim mužom ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

soukyd33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rada: Volume doprava! 👍😄 No to je zde díl. Přehlídka kostýmů (karneval), neměla chybu. Docela ty herce obdivuji. Humor je úplně všude. 😄 Poznámka: Ty opilý řidiči jsou TOP. 😄 I když normálně alkohol nesnáším. ()

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!S23E09! Policejní partička je na masopustním karnevalu plném masek, který nějaká partička v maskách a s bouchačkami přepadne. Ta partička jsou 3 dámy v Mini Cooperu. A k tomu fešná Jenny si tu zahraje fakt na drsňačku při výslechu. 51% ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama