Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdanlivo bez dôvodu schádza automobil z diaľnice a čelne naráža do betónového piliera. Vodič je na mieste mŕtvy. Vo vraku je nájdená guľovnica so zameriavacím ďalekohľadom a diaľničná polícia okamžite informuje spolkový kriminálny úrad. O niekoľko dní sa má uskutočniť štátna návšteva prezidentského kandidáta africkej republiky Manrovia Jonathana Agaveho a atentát na jeho osobu sa nedá vylúčiť. Agaveho osobná asistentka Miriam a bezpečnostný šéf Taringa Birkens identifikujú mŕtveho ako obávaného teroristu z ich krajiny. Taringa okamžite mení trasu štátníkovej návštevy. André sa toho večera stretáva s Miriam a okamžite sa do nej zamiluje. Cestou domov sa na neho zavesí podozrivý automobil a niekoľkokrát sa ho pokúsi predbehnúť. Andrému sa len tak-tak podarí uniknúť. Na druhý deň ráno sa policajti dozvedajú, že kvôli nehode na náhradnej trase sa konvoj presúva späť na diaľnicu. André so Semirom si sú istí: k pokusu o atentát dôjde práve tu. A ešte jedno je isté: v Agaveho radoch je zradca. Čas je teraz na strane atentátnikov. Policajtom zostáva len veľmi málo času, aby sa im podarilo nájsť a zneškodniť nastraženú bombu... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Klasický díl, v dětství můj oblíbený. André je tady hodně cool a finále je dramatické. Zmínit musím také hudbu Reinharda Scheureggera, která patří k tomu nejlepšímu, co mohou první tři řady Kobry 11 nabídnout. V této epizodě je jeho hudba poměrně výrazná a vhodně doplňuje atmosféru (oproti několika předcházejícím dílům, kdy byl hudební podkres slabší). ()

Reklama

Galéria (4)

Zaujímavosti (1)

  • Náraz Range Roveru do Golfa a jeho následná nehoda do zdi je špatně sestříhaná. Do Golfa naráží na dálnici, kde most není, v následujícím záběru je vidět stín a sloupy mostu. Při posledním pohledu z Range Roveru je podjížděn další most, ale ve výhledu není vidět zeď ani most, do kterého pak Range Rover narazí. (marcel5)

Reklama

Reklama