Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátko po tom, čo vodič natankuje na čerpacej stanici Prooil, jeho auto exploduje. Vzápätí nasledujú ďalšie obdobné výbuchy a Semir s Andreou majú ďalší veľký prípad. V inkriminovanom palive je nájdené obrovské množstvo vysoko explozívnych prímesi. Po návšteve u šéfa firmy Prooil doktora Potta a jeho námestníčky pre bezpečnosť Victorie Götzingerovej, je policajtom jasné, že sa obaja snažia niečo zatajiť. Spoločnosť odmieta škandál zverejniť a tajne sa pokúsi vydieračovi zaplatiť. Peniaze sa však nepodarí odovzdať a útočník hrozí ďalšími atentátmi na štyroch čerpacích staniciach. Semir a André sa vložia do hry a peniaze sa vydieračom rozhodnú odovzdať osobne. Čoskoro zistia, že majú čo dočinenia s obzvlášť prefíkaným protivníkom... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Slušný díl a super honička na konci s tím monster truckem... "jednou bych chtěl napsat hlášení kde nebudou rozbitá auta" :))) jj Semire to asi každý, ale to by si musel změnit seriál ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden ze slabších dílů třetí série. Není špatný, ale v porovnání s těmi našlápnutými epizodami nemá šanci. Je to zas taková průměrná kriminálka (téma s vyděrači už unavuje) s průměrnou akcí.Tento díl vždycky tak nějak vyšumí z paměti. Jen ten monster truck je zapamatovatelný. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama