Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dôchodcovia sa vracajú zo zájazdu - z Holandska. Jedna žena, Johanna, pašuje pre bývalého policajta kokaín vo vrecúškach na sušené mlieko. Vodič si od spiacej Johanny jedno vrecúško vezme a nasype si ho do svojej kávy. Po vypití kávy náhle vyskočí z autobusu. Prechádzajúci kamión autobus vytlačí z cesty. Vo vrecúškach nebol kokaín, ale heroín. Johanna sa cíti byť podvedená a vrecúška schová. Bärle, bývalý policajt, má problémy s priekupníkom Krollovom. Ten chce svoj heroín späť. Johannin priateľ Karl za jej mlčanie zaplatil životom. Karla zabije Krollov a to len preto aby získal heroín. Johanna všetko povie Tomovi a Semirovi. Tom nechce veriť, že Bärle je vinný a to preto, keďže bol jeho inštruktorom na policajnej škole. Tom a Semir idú Bärleho zadržať, na spiatočnej ceste na nich čaká Krollov, ktorý podpáli cestu. Semir zíde so svojím BMW na okraj lomu. Tom a Semir vytiahnu z vozidla Bärleho  a Johannu. Krollov potom BMW zhodí do lomu. Semir takmer spadne za autom, ale Tom ho včas chytí za ruku a vytiahne ho... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Colonist 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších dílů klasické Kobry 11. Kdo si proboha myslel, že drogoví dealeři z domova důchodců jsou dobrý nápad? Možná že si i scenáristé sladili kafe heroinem. Je to nezajímavé, nudné a vlastně i celkem trapné. Všechny postavy jsou nesympatické a otravné. Včetně Semira s Tomem (v tomto dílu se chovají jak idioti). Blonďatý záporák je zvláštní magor, ale do tohoto dílu nepasuje. Je to celé takový podivný mišmaš. Akce je celkem solidní, ale to už je v této fázi Kobry 11 standard, takže to by musela být obzvláště kulervoucí, aby tento díl zachránila. A to bohužel není (balancování na okraji propasti už tu bylo). Navíc je pravdou, že Tom na skateboardu, kterého táhne prchající auto, je už trochu na hraně té přijatelné míry stupidity. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opravdu se tento díl nepovedl... Postavy nic moc, akce slušná, ale takové nezáživné... Jediné co stojí za zmínku je ten blonďatej zaporák a samozřejmě ta konečná scéna na útesu... ()

Reklama

Galéria (3)

Reklama

Reklama