Reklama

Reklama

Kobra 11 - Season 11 (2007) (séria)


Nemesis (S11E03)

(epizóda)
  • Česko Přízraky minulosti (viac)

Obsahy(1)

Po náhodnom incidente na diaľničnej pumpe, sa Afričan Xolani dá na útek a jeho spolujazdec uteká v aute a strieľa na všetky strany. Chris a Semir hľadajú černocha, a jeho stopa vedie k mužovi, ktorého Chris pozná z minulosti. Richard Lemercier, belgický policajt, ktorý s ním pracoval v utajení pri odhaľovaní čierneho obchodu so zbraňami, prezradil vtedy jeho identitu. Lemercierova spálená mŕtvola sa našla v Čade, Chris ale nikdy v jeho smrť neuveril. Čoskoro vychádza najavo, že Chris pozná aj Xolaniho a ďalšieho aktéra prípadu, obchodníka so zbraňami Bruhnsa... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

mzss1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

|99%| (PŘÍZRAKY MINULOSTI – 3.epizoda 11.série) Tak a další díl s Chrisem na kterého jsem se opět těšil. Tentokrát se příběh točí kolem jeho tajemné minulosti. Semir Chrise ještě moc nezná a tak mu přestává důvěřovat páč jeho teorie, že jeho někdejší nepřítel vstal z mrtvých, mu přijde pochybná. Chris si jde ale za svým a snaží se dostat svého nepřítele za každou cenu. Úvodní akce je ve tmě, je obyčejná, ale dobře natočená. Celkově se občas menší akce, repektive honička v epizodě objeví, ale spíš jde o strhující příběh, který mě bavil až do konce. Úplný závěr – to jsem byl plně napnutý, jak to dopadne. Vzpomínky na Chrisovu minulost v podobě flashbacků byly velmi temné a skličující. Hudbu skládala dvojice Jaro Messersmichdt a Nik Reich. Hudba se jim opravdu povedla. Krásně se poslouchala, i emotivní scény byly hezky prokreslené. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naozaj slušná epizóda kde sa opäť dozvieme niečo viac z minulosti Rytiara ktorý v Afrike zažil nie práve najkrajšie chvíle. Záver je teda riadne napínavý a zatiaľ mi táto novšia kobra a Rytiar ako parťák sedí. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Ericu Talbotovi (Philippe Jacq) se mezi záběry změní zbraň z Heckler & Koch MP7 na Heckler & Koch MP5A3. Na technickém oddělení je pak opět Heckler & Koch MP7. (Frantisek.Fu)

Reklama

Reklama