Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kouč Sean Payton dostal v NFL stopku, a tak začne trénovat zoufalý žákovský tým, kde hraje i jeho syn. Třeba se ti dva konečně sblíží. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (68)

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Tréner Payton je po výhre Super Bowlu suspendovaný a tak sa vracia do svojho rodného mesta aby si našiel čas na svojho syna, ktorému sa celé jeho detstvo nevenoval. Rozhodne sa svojím prispieť do miestneho mládežníckeho družstva amerických futbalistov. Herecké obsadenie: Kevin James (nar. 1965, USA) je komediálny herec, ktorý nie je celkom doma v dramatických úlohách. Prevedenie: Aj napriek tomu, že sa film hrá na komédiu nie je v ňom absolútne nič vtipné. Poučné veci sú už tisíc krát obohraté a ani športové vyvrcholenie konca sa nekoná. Pocity: Som fanúšikom príbehov ako sa s looserov stanú hrdinovia ale nedostavila sa absolútne žiadna emócia, ani humor ani súcit ani nič iné. Pridaná hodnota: Film so športového prostredia, ktorých sú tu miliardy a tento nijako nevyčnieva z podpriemeru. 31% ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Další Netlix Sandlerovka bez Sandlera aneb vezměte všechna (a tím myslím úplně všechna, do jednoho) klišé sportovních rodinných komedií a přibalte je spolu se svačinou Kevinu Jamesovi do kufříku. Sympatická jednohubka o sportu, který jsme na filmovém plátně viděli již nespočetněkrát, ale vůbec mu nerozumíme. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Milý sportovní rodinný film, který sice neoslní, ale ani neurazí. Americký fotbal sice nepatří k mým koníčkům, jedno se mu ale zapřít nedá - zfilmování z prostředí hřiště počmáraného yardovými čarami má něco do sebe. Příběh je fajn, děcka jsou fajn, Kevin James je taky fajn. Humoru je málo, ale vzhledem k tomu, že jde primárně o rodinnou podívanou s krátkou stopáží, tak se to dá v klidu skousnout. ()

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Nejdřív se zdá, že to bude další film o fotbale a další sandlerovina (i když ty mám celkem rád). Ale nakonec tím, že je to inspirováno skutečným příběhem je to přece jen jiné a lepší. Docela mi to připomnělo mě i když já nemám stopku :-) No a konec byl fajn, ono totiž když se úspěch získá s rodinou, chutná dvojnásob...90% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po dlhšej dobe zase raz vydarená komédia z produkcie Adama Sandlera. Bez neho sú tie komédie nejak lepšie. Aj keď buranské DNA so štipkou nechutností sa tu bohužiaľ vždy nájde. Tento film mi pripomenul ďalšiu vydarenú komédiu Benchwarmers. Ale tentoraz je to o trochu menej vtipné ale zároveň aj menej nechutné. Dokonca aj tá jediná nechutná scéna so zvracaním ma rozosmiala. Srala ma len dementná postava tretieho vyžratého kouča na bicykli. A trochu viac mohli popracovať na vzťahu hlavného hrdinu a jeho syna. Všetko ostatné ale v rámci žánru funguje perfektne. Vďaka krátkej stopáži to má svižné tempo a finálny zápas je dostatočne napínavý. S jeho vyústením som tiež spokojný, takže celkovo tomu dám tesne aj štvrtú hviezdu. Tento film si určite ešte niekedy pustím. 7/10. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (2)

  • Roli uklízeče Lionela hraje trenér New Orleans Saints Sean Payton. (p.a.douch)
  • Natáčelo se od 10. května do 6. června 2021 v New Orleans (Louisiana, USA) a Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama