Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shannon se dozví, že je její dcera Chloe pohřešovaná poté, co se s kamarádkou tajně zúčastnila hry, ve které musely na 72 hodin zmizet v lese. Když se kamarádka vrátí zpět bez Chloe, rozhodne se Shannon vzít věci do vlastních rukou. Začne pátrat, aby nenašla svou dceru příliš pozdě... (TV Prima)

Recenzie (3)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu sa toho veru veľa povedat nedá. Asi len toľko, že je tu lacný príbeh, lacná réžia, lacný herci a samozrejme i lacná pointa. Keby toto bola naozaj skutočnosť, tak je to všetko v totálnej sr.č.e. Tak spomalené postavy sa nevidia často a tu je vykreslená polícia, ako celkový babráci a ich vyšetrovacie metódy boli ukážkovo blbé. Ale aj ako celok to bolo detinské a tá pointa sa da uhádnuť hned od začiatku, stačí zbadať hnusnú postavu menom Mckenzie a byť jej najlepšia kamarátka, tak už je zakopaná na záhrade, no hnus. Žiadna atmosféra, žiadne napätie a len čistá nezáživnosť. Slabé 2*. ()

Ondrew 

všetky recenzie používateľa

Film, ktory je v podstate uplne zbytocny. Doteraz nechapem, preco som to, smankote, pozeral az do konca. Ak si odmyslim fakt, ze som pri "sledovani" zvladol asi desat inych veci, ehm, vo vysledku mi nedalo aspon sa nezamysliet nad marnivostou v ramci (nie len) televizneho priemyslu (ako na podobne kraviny vobec produkcia ziska prachy?). Zial, to je v konecnom dosledku asi jedine "pozitivum" Missing and Alone. Len skoda, ze s filmom ako takym nijak nesuvisi. 5%. ()

Reklama

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tyhle tv filmy jsou jednorázové záležitosti nadávat na to, že je to zbytečné nebo vzrušovat se u toho nemá smysl. Holka jde s kámoškou na výšlap na místo kde kdysi umřel její otec hrají nějakou hru 72 hodin kdy jdete 3 dny po horách a nikomu to neřeknete. Tam se ta holka pohádá s tou kámoškou a ta ji shodí  ze skály pak řekne, že neví kde je a její matka ji hledá do toho otec té kámošky se ji snaží chránit, aby ji policie neobvinila. Je to spíše průměrné bez napětí jelikož od začátku víte kdo to udělal ona totiž režisérka si žádnou práci s tím, že by diváky zmátla nedala. Na druhou stranu do televize se to dá a radši se podívám znova na tohle než na 500 dílů Rychle a zběsile. 60 procent ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama