Reklama

Reklama

Nemé tajomstvá

  • Česko Němá tajemství (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Niektoré udalosti vstupujú do nášho života bez pozvania. A presne to sa stalo veterinárovi Martinovi (Marián Mitaš) a jeho manželke Erike (Jana Plodková), ktorým sa v jedinom okamihu obráti život naruby. Moment, ktorý odhalí jazvy na zdanlivej rodinnej idyle a ukáže nejednoznačnú hranicu medzi dobrými a sebeckými úmyslami. Martinova nehoda je nielen vážna, ale aj podozrivá, a tak k rodinným problémom sa pridá ešte aj podozrievavosť polície. Kriminálna dráma postavená na vyšetrovaní prípadu postupne prerastá do psychologickej drámy o vzťahoch, traume. (Magic Box)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

31. Český lev - výsledky

31. Český lev - výsledky

09.03.2024

Tradičně v pražském Rudolfinu se v sobotní večer 9.3. 2024 odehrál slavnostní ceremoniál, při kterém byli předáni Čeští lvi za ty nejpovedenější bijáky, jež jsme mohli v našich končinách na plátnech… (viac)

Ceny české filmové kritiky ovládla Přišla v noci

Ceny české filmové kritiky ovládla Přišla v noci

03.02.2024

Večer v sobotu 3. února 2024 proběhl v Divadle Archa v Praze 14. ročník slavnostního předávání Cen české filmové kritiky, které každoročně uděluje Sdružení české filmové kritiky výrazným a chváleným… (viac)

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (viac)

Reklama

Reklama