Reklama

Reklama

Rosario to Vampire

(seriál)
  • Japonsko ロザリオとバンパイア (viac)
Japonsko, 2008, 10 h 37 min (Minutáž: 24–25 min)

Predloha:

Akihisa Ikeda (komiks)

Hrajú:

Masaharu Sató, Jošinori Sonobe, Sajaka Narita, Kikuko Inoue, Azumi Asakura, Hazuki Nišikawa, Tomokazu Seki, Haruhi Nanao, Rjúsei Nakao, Daisuke Kišio (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Recenzie používateľa Chinese Ashio k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2008) (S01) 

Tento seriál je stále o tom istom. Tsukune.... Moka-san... Tsukune.... Moka-san... Tsukune... Moka-san.... Toto tam stale opakuju jak priblblý. Uz ma zacali faaakt po tej 3 epizode stvat ale aj tak som zostala. Ak mam byt uprimna taketo anime fakt neznasam. Jeden chalan a tucet bab donho zblaznenych. Moka ma dost stavala, mam rada jemne baby ale niekedy bola fakt neprijemna, potom blondyna bola fakt ale ze fakt otravna a poriadne, carodejnica - ta bola tiez neznesitelna, tsukune - no proste blb, jediny co sa mi tam pacili boli: druha stranka Moky a este Mizore. :D ()

Capu2 (2008) (S02) 

V druhej sérii začal Tsukune niečo pociťovať k Mokinej druhej stranke - upirskej. Potom sa tam ešte objavila aj Mokyna otravna, ale ze poriadne otravna sestra blabla (nepamatam si jej meno, holt mi za to aby som si ju zapamatala nestala), a v podstate to bolo stale o tom istom, otravne, ale predca jedna vec sa zmenila. Režiser zapojil do toho svoju perverznu stranku. Nudaaaaa, ani nedam hviezdicky, 2 seria ma lepsie hodnotenie iba koli tomu lebo tam obcas ukazovali kozy a spodne pradlo.... fakt trapaci. ()

Reklama

Reklama