Reklama

Reklama

Vianočná koleda

(TV film)
  • Česko Dickensovské Vánoce (viac)

Obsahy(1)

Cassie Pruittová (Brooke D´Orsayová) skúsila šťastie ako režisérka na newyorskej Broadwayi a teraz sa vracia do rodného mestečka Dickens. Má tu za úlohu zinscenovať Vianočnú koledu pri príležitosti stého výročia založenia mesta. Keď predstaviteľ hlavnej úlohy stratí hlas, Cassie musí rýchlo nájsť náhradu, inak bude predstavenie zrušené. Starosta navrhne, že by za indisponovaného herca mohol zaskočiť miestny rodák Jake Dorsey (Kristoffer Polaha), z ktorého sa stala hviezda akčných filmov. Cassie sa starostov ambiciózny nápad veľmi nepozdáva, pretože ju s Jakem spája spoločná minulosť zo školských rokov, ale nakoniec Jakeovi zavolá. Na jej prekvapenie sa Jake vráti domov, aby sa osláv zúčastnil. Obaja si teraz musia kvôli hre vybaviť staré účty a čoskoro to medzi nimi znova zaiskrí... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Typický hallmarkovský scenár. Dvaja utrápenci v strednom veku, jeden chudáčik namyslený, ale zomreli mu rodičia kedysi a strašne trpel. Druhá rozvedená a tiež zranené srdce. Ešte tam dáme neočúraný sneh, vianočné stromčeky a opustené paničky budú chrochtať od romantiky. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslel som si, že nakoniec tento film skončí ako relatívne schopný nadpriemer, ktorý má v sebe trošku šarmu, no na konci to niekto v rámci scenáru absolútne zabil. Nechcem ukazovať na nikoho prstom a neviem, ktorý zo scenáristov vymyslel tých finálnych 10 alebo 12 minút, no dokopy to prinesie neskutočne stupídne rozhodnutia, ktoré absolútne potopia inak celkom dobre spracovaný film. "A Dickens Of A Holiday!" nemôžem hodnotiť ako niečo výnimočné, čo záver pokazil. V podstate je film pozerateľný, Brooke D´Orsay je celkom sympatická a fakt, že na sté výročie "Vianočnej koledy" sa rozhodli priniesť veľkolepú divadelnú verziu je podľa mňa fajn. No mohli miesto toho urobiť svoju vlastnú divadelnú hru so svojimi hercami... to by bolo zaujímavejšie ... a v druhom rade mali tomu dať úplne iný koniec, lebo nech je ten monológ od Cassie akokoľvek "hlboký", tak nedáva ani v najmenšom žiadnu logiku a pôsobí ako keby len musíme mať na finále ten potrebný "cliffhanger" aby sme s napätím očakávali, či sa Jake vráti a šou bude zachránená. Nebudem to spoilovať, no opäť musím povedať, je to neskutočná kravina. Inak ale celkom pozerateľný vianočák od Hallmarku. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Vo filme sa objaví rozsiahla škála skrytých reklám na spoločnosť Ace Hardware. Je to preto, že firma sa stala hlavným sponzorom Hallmarku pre tento film. (Arsenal83)

Reklama

Reklama