Reklama

Reklama

S Františkom zdvíhajme svet

(TV film)
  • Slovensko František a Slováci (pracovný názov)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Dokumentárny film mapujúci návštevu Svätého Otca Františka na Slovensku v septembri 2021... Prečo si najvyšší pontifik Katolíckej cirkvi vybral na návštevu malé Slovensko? Ako prebehla samotná návšteva pápeža a aké posolstvo zanechal Slovákom? (RTVS)

Recenzie (2)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Úpadek víry je na Slovensku menší než ve zdegenerované západní Evropě, proto měla návštěva Františka velký povzbuzující význam. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/18229/299521 ()

Krajka 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre spracovaný dokument o pápežovej ceste na Slovensko. Ide v ňom o.i. o postrehy zo zákulisia prípravy, čo veľmi oceňujem. Napr. pohľad na o. Gavendu, ako v štúdiu komentuje a v zapätí strih na to, čo komentuje... alebo záber kamery "z oblohy" na nácvik kolóny, ktorá sa akože presúva po Blave s pápežom... Žasla som, kde všade dokázali dať kameru, ten dôvtip. Myslelo sa vskutku na všetko. Zaujalo ma aj viacero pozoruhodných momentov. Chlapček, čo spadol zo zábradlia v blízkosti Sv. otca je jeden z nich. Dokument je spracovaný komplexne, pútavo, vyvážene. Srdečne Pán Boh zaplať a odmeň všetkým jeho tvorcom i protagonistom. ()

Reklama

Reklama