Reklama

Reklama

Jane (Jessy Schramová) mala nehodu a strávila niekoľko hodín v ľadovej vode. Podarí sa ju zachrániť, ale po oživení si nič nepamätá – a už vôbec nie, kto je a ako sa sem dostala. Tesne pred Vianocami Jane so svojím šarmantným ošetrovateľom Paulom (Brendan Penny) podnikne dlhú jazdu naprieč Amerikou, aby preskúmala jedinú stopu k svojej stratenej identite - novinový výstrižok pozývajúci na Vianočné slávnosti v Južnej Karolíne so zašifrovanou pozvánkou. Nakoľko Jane si nepätá svoju identitu, nesmie letieť sama lietadlom, a tak sa idú spolu s Paulom na dlhú jazdu autom z Maine až do Charlestonu v Južnej Karolíne. Po dlhej ceste  stihnú ešte zažínanie stromčeka v Charlestone a Paul ide nájsť parkovacie miesto. Keď sa vráti späť, nájde Jane v objatí s nejakým mužom a dieťaťom. Čo to má znamenať? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Konečne. Niečo, čo mi dodalo vianočnej nálady. Úprimne poviem, že nie som človek, ktorý by chcel žiť v negativite a v prípade hodnotenia filmoch s vianočnou tématikou sa snažím byť čo najpozitívnejší, no posledné dni sa mi to úplne nedarilo. Takže "Time For Them To Come Home For Christmas" konečne prichádza na scénu, aby ma vytiahlo zo sveta priemeru a jemného napriemeru. Úvod je úplne iný než som bol zvyknutý, film má inú atmosféru a hoci sa samozrejme nezaprie, že ide o TV projekt, myslím si, že je lepšie napísaný ako niektoré iné, ktoré som mal možnosť vidieť. V prvom rade si myslím, že má dobré posolstvo a je aj podané veľmi dobre. Podobne ako pri "Cross Country Christmastu máme trošku road-trip film, no narozdiel od vyššie spomenutého je to viac romantická dráma než komédia. Výsledok ma však úprimne prekvapil a patrí asi medzi najlepšie vianočné momentky vôbec. Celú dobu totiž film pôsobí ako jedna vec, no ku koncu sa dozvieme niečo úplne iné. A myslím si, že to skutočne prináša to čaro Vianoc, ktoré potrebujeme. Takže za seba hovorím, že tento film je určite hodný vidieť v prípade, že máte pre Vianoce naladené a rovnako aj pre romantiku. Čeknite si ho a uvidíte sami. Hodnotenie: A- ()

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Celkom priemerný ničím nevynikajúci romantický film spojený s Vianocami a rodinnými vzťahmi. Film má drobnú detektívnu zápletku pretože hlavná hrdinka na začiatku stratí pamäť a má len pár záchytných bodov, ktoré vytvárajú určité vzťahové napätie. Ďalej sa všetko odvíja úplne tradične a príbeh už ničím neprekvapí. Kvalitná produkcia nič nenecháva náhode a drží sa vyjazdených koľají. Herci nie sú začiatočníci a hoci to nie je Hollywood, svoju prácu robia dobre aj keď ich postavy nie sú ničím originálne či zaujímavé. 50% ()

Reklama

Galéria (12)

Reklama

Reklama