Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsaťdvaročný, viac-menej detinský nedoštudovaný právnik Sonny (Adam Sandler) býva so svojím spolužiakom, právnikom Kevinom (Jon Stewart) v spoločnom byte. Nemá žiadnu predstavu, čo so životom a robí všetko pre to, aby nemusel nič robiť. To sklamalo nielen jeho rodičov, ale aj priateľku Vanessu natoľko, že sa s ním rozhodla rozísť. Kevinova priateľka Corinne naopak rada príjme ponuku na sobáš a odchádza s Kevinom na dlhú služobnú cestu do Číny. Hneď na druhý deň však privedie mladý muž do ich bytu 5-ročného chlapca Juliana a odovzdá prekvapenému Sonnymu list, z ktorého vyplýva, že chlapec je Kevinovým synom. Sonny sa teda musí o chlapca postarať a situáciu chce využiť na to, aby presvedčil Vanessu o svojej zodpovednosti. Zvládnuť malého chlapca sa síce zdá byť nad jeho sily, ale Sonny vždy nájde spôsob, ako situáciu zachrániť. Postupne sa mu rola otca začne páčiť a navyše sa prostredníctvom chlapca zoznámi s Laylou (Joey Lauren Adamsová). Lenže potom sa objaví zástupca sociálneho úradu, ktorý zistil, že Sonny nie je Julianovým otcom a chlapca mu odoberie. Sonny sa rozhodne bojovať o to, aby mu bol chlapec, ktorého matka zomrela na rakovinu, zverený do starostlivosti. Študuje právnické knihy a s pomocou priateľov právnikov sa pripravuje na súdne pojednávanie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

Paity 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler si v této komedii zahrál na nechtěného tátu. Kluk je sice v jedné a tisíci věcech naprosto opožděný až retardovaný, ale v Americe to asi berou jinak, když mají tu nenásilnou výchovu "dělej si co chceš, jen mě nezabij". Každopádně špunt mu přiroste k srdci a najendou se z něj stane ten pan spolehlivý. Nic víc, nic mň. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler alias Sonny dostane do rukou miniaturního človíčka, o kterého se musí na pár dní postarat a brzy mezi nimi vznikne pouto, které se nedá rozbít ani dědulou z úřadu. Kaluže moči jsou tu na denním pořádku a i když se zdá, že všechno dokážou vyřešit kusy papíru, tak se tu najde čas i na vážnější notu, které nekazí ba naopak dotváří příjemný dojem z filmu. ()

Reklama

AshMorgan 

všetky recenzie používateľa

Jsou tři druhy lidí. Někteří nemůžou Sandlera ani vidět, pro druhé je průměrný komik. A pro tu skupinu ke které patřím, je prostě legenda komedie. Big Daddy mě prostě baví od začátku do konce. Příběh je zajímavý, vtipné hlášky padají často, hudba velmi dobrá...A příjemně mě překvapil i herecký výkon toho malého caparta, takže ****. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. "Sweet Child O' Mine" by Sheryl Crow (a Guns N' Roses cover) ,2. "When I Grow Up" by Garbage ,3. "Peace Out" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,4. "Just Like This" by Limp Bizkit ,5. "Only Love Can Break Your Heart" by Everlast ,6. "Ga Ga" by Melanie C ,7. "What Is Life" by George Harrison, covered in movie by Shawn Mullins ,8. "The Kiss" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,9. "Instant Pleasure" by Rufus Wainwright ,10. "Ooh La La" by Wise Guys ,11. "Sid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,12. "If I Can't Have You" by Yvonne Elliman ,13. "Smelly Kid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,14. "Passing Me By" by The Pharcyde (a sound clip from a scene in the movie) ,15. "Rush" by Big Audio Dynamite ,16. "Hooters" by Allen Covert (a sound clip from a scene in the movie) ,17. "Babe" by Styx ,18. "Overtime" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,19. "The Kangaroo Song" by Tim Herlihy (made specifically for the movie), ()

Kukolar 

všetky recenzie používateľa

Ako tu už niektopísal, typická Sandlerovka. Sandler sa vybral cestou chrlenia filmov, žiadne charaktery, blbé dialógy, plytké postavy a príbehy, príprava na rolu žiadna, klišé, trápnosť, debilita v štýle len tak niečo natočíme a uvidíme. Pre toto Sandlerove filmy nepozerávam. Okolo umenia a filmovej tvorby jeho filmy ani nešli, preto je už asi 43 krát nominovaný na malinu. Nedivím sa. No prečo jeho filmy lákajú stále toľko ľudí fakt netuším. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • V soudní síni se advokát pana Brookse jmenuje Ted Castelucci. Teddy Catellucci je jméno skladete tohoto filmu. (HappySmile)
  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)
  • Jedná se již o čtrnáctou spolupráci mezi Adamem Sandlerem a Allenem Covertem. (KucC)

Reklama

Reklama