Reklama

Reklama

Do hloubky: Zmizení Birgit Meier

(seriál)
  • Nemecko Dig Deeper - Das Verschwinden von Birgit Meier (viac)
Dokumentárny / Životopisný / Krimi / Mysteriózny
Nemecko, 2021, 3 h 54 min (Minutáž: 58–59 min)

VOD (1)

Epizódy(4)

Obsahy(1)

Birgit Maier zmizela v roce 1989. Vyšetřování případu dlouho maří policejní přešlapy, ale Birgitin bratr neúnavně pátrá po tom, co se jí doopravdy stalo. (Netflix)

Recenzie používateľa Marze k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2021) (E01) 

Tento dil uspava. Chtelo to bud angazovat dramaturga, nebo rovnou rict, ze vrah je zahradnik, ktery mel doma soukromy hrbitov ze svych obeti.Policiste se domnivaji, ze jde o klasickou domaci zabijacku. ()

Epizoda 3 (2021) (E03) 

Jakmile zaznelo ze chlapek W. v detsvi strilet ptaky, rozdupaval nebo nafukoval zaby a pak je se zalibou pohrbival, rekl jsem si "prihoriva", protoze seriovy vrazi si tohle nejdriv zkousi na zviratech. Zaujal me popis jeho partnerky "Jedno oko mel jako John Wayn. Trohu jine, jakoby zakerne. Oko chlapka, co to ma na haku. To druhe oko bylo pratelstejsi". ()

Epizoda 4 (2021) (E04) 

Je to jeden z lepsich kriminalnich dokumentu na Netflixu. Rodina se nevzdala, dokud Birgid nenasla.Po 30 letech od roku 1989. Vse zpusobila stupidni policie neschopna pracovat na pripadu spravne. Ale nesouhlasim s vyznenim filmu vsichni muzi jsou zlo a vsichni policiste hloupi. Kazdopadne je to smutny pribeh. ()

Reklama

Reklama