Reklama

Reklama

No, počkaj!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (viac)

Epizódy(20)

Obsahy(1)

Hlavnými postavami tohto najpopulárnejšieho ruského animovaného filmu sú vlk a zajac. Vlk sa neustále snaží chytiť zajaca, aby ho mohol zjesť. To sa mu však nedarí. Vďaka nevydareným pokusom uloviť zajaca tak obaja zažívajú množstvo vtipných momentov. (TV JOJ)

Recenzie (476)

francis 

všetky recenzie používateľa

Právě jsem koukal na prvních pět dílůl a je to opravdu paráda, žádná nostalgie není k hodnocení třeba. Je pravda, že i po tolika letech (byli jsme právě na těchhle dílech kdysi se základkou v kině!) jsem si všechny ty srandy pamatoval (jo, asi jsem to viděl i někdy potom, ale z toho kina si to fakt pamatuju). Nemá to vůbec slabý chvíle. A řek bych, že zajícovi nemoh nikdy nikdo fandit (maximálně nějaký pětiletý bejby), protože vlk je opravdickej mistr. ()

Radek99 

všetky recenzie používateľa

Sovětská odpověď na americké animované seriály, zvláště asi pak přímý konkurent Toma a Jerryho, se neobyčejně vydařil a vyvrací předsudek, že vše sovětské musí být automaticky špatné... Dílo patřící do zlatého fondu světového animovaného filmu. A obrovská poklona panu Kotěnočkinovi! Děkuji, zkrášlil jste mi svou imaginací dětství... ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Keď som bol malý, školoupovinný chalanisko, tak som tento ruský animovaný seriál doslova žral. V tej dobe bol pre mňa zdrojom nesmiernej zábavy. Je pravda, že to bolo v rokoch, kedy sa na obrazovky komunistami ovládanej štátnej televízie nedostalo takmer nič zo západnej produkcie. Takže som nemal ani tušenia o tom kto je to Walt Disney, bratia Fliescherovci alebo páni William Hanna a Joseph Barbera. Nevedel som, že existujú nejaký Tom a Jerry. Takže tieto ich sovietske kópie boli vtedy mojimi favoritmi. Pri dnešnej pestrej konkurencii, ktorú ponúkajú rôzne komerčné televízie, by už len ťažko tak dobre obstáli. No dovolím si byť v tomto prípade nostaligický a vychytralému zajčikovi a hlúpemu volkovi dávam štyri červené hviezdy. **** ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Výborný ruský, starý, kreslený seriál, ktorý pobaví, ale hlavne tích menších. Je tu kopec výborných nápadov a skvelých gagov. Trošku mi len vadí, že skoro každý diel končí nejako skoro aj keď ešte čakám nejakú srandu, ako keby súdruhom v koncoch dochádzal dych. Toma a Jerryho mám trošku radšej. 80%. ()

mchnk 

všetky recenzie používateľa

Přesně tak klasika, která vychovala a vychovává další a další generece dětí, které jsou svědky nelítostného, ale předem jasného souboje zajíce a tupého vlka. Precizní detalní kresby z toho dělaj to co z toho během let vzniklo. Perfektní hudba a místama drsnej humor. Neni to prostě nic na co se časem zapomene. "ty zajíci...víš co chci řict ne? " ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (50)

  • Po smrti Anatolija Papanova (Vlk) boli 17. a 18. epizóda nadabované ešte jeho hlasom, ktorý malo štúdio k dispozícii v archíve. (Raccoon.city)
  • Rozprávka bola predaná do 102 krajín a dodnes patrí medzi najlepší vývozný artikel Ruska v žánri kreslené rozprávky. (Raccoon.city)
  • Režisér Vjačeslav Kotěnočkin chcel po štyroch epizódach seriál ukončiť, ale verejná mienka a členovia ÚV ho presvedčili, že sa oplatí ísť ďalej. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama